030 6303631

ADVIES NODIG?

Nieuwste producten
 • Detecteert GSM (2G), UMTS (3G), 4G (LTE)
 • Wifi, bluetooth en 2,4 GHZ
 • 800 / 900 / 1800 / 2100 / 2600 Mhz
 • Aparte 2400 Mhz, Wi-Fi en Bluetooth indicator

Normale prijs: € 3.995,00

Actie prijs: € 3.799,95

 • A5 tracer: Beveiliging tegen IMSI catchers
 • & GSM interceptie systemen
 • Anti (Stealth SMS) geolocation functie
 • Telefoon wis functie en meer
Onze prijs: € 1.249,95

 • Detectie van 2G / 3G / 4G
 • UHF / VHF - FM / Bluetooth / Wi-FI
 • 2,4 & 5 GHZ camera´s
 • Uitgebreide log functie

Normale prijs: € 5.995,00

Actie prijs: € 5.499,95

Afluisterapparatuur info

Afluisterapparatuur informatie: Bij de onderzoeken die wij doen naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur komen wij regelmatig afluister apparatuur tegen die zelfs voor ons onbekend is. Mede hierom is buiten de apparatuur voor het vinden van de zenders en andere apparatuur het vaak van belang fysiek een goede check uit te voeren op punten die gevoelig zijn voor sabotage. Wij geven u op deze pagina informatie over afluister-apparatuur en zendertjes die u kunt tegenkomen als u onderzoek gaat doen naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur, ook wel TSCM genoemd.

Mogelijke plaatsen afluisterapparatuur:
Veelal wordt professionele afluisterapparatuur geplaatst in een voorwerp welke de zender van stroom voorziet. Hierbij valt te denken aan het werken van zend apparatuur in een stopcontact, stekkerdoos, koffiezetapparaat, dvd speler en dergelijk. Dit zijn dus apparaten die niet opvallen in een woning of kantoor en altijd voeding hebben.


Hoe afluisterapparatuur opsporen:
Hoewel veel afluisterapparatuur die door particulieren gebruikt wordt makkelijk is op te sporen bestaan er ook zenders die bijna niet zichtbaar zijn en ook door opspoor apparatuur bijna niet zijn op te sporen zijn, helemaal als deze professioneel in een voorwerp zitten weggewerkt en bijvoorbeeld op afstand zijn aan en uit te zetten. Wij vertellen u onder het kopje 'Hoe zelf afluister apparatuur vinden' hoe u zelf afluister producten kunt opsporen en hoe u zichzelf kunt beveiligen tegen afluister producten. Ook hebben wij een overzicht opgesteld met verschillende afluisterapparatuur welke wij hebben gevonden met ons internationaal opererende TSCM sweep team. Met dit professionele onderzoek door een opsporingsteam weet u zeker of er in uw kantoor woning of auto afluister-apparatuur verstopt zit en kunnen wij dit voor u ontdekken. Wij maken van ons anti-afluister onderzoek desgewenst een professionele rapportage met foto's en uitleg over het soort afluisterproduct dat wij eventueel vinden.


Afluisterapparatuur laten opsporen:
De personen die binnen ons bedrijf onderzoek doen naar afluisterapparatuur en inventief ingebouwde zenders tegenkomen, hebben hier foto's van gemaakt zodat u dit kunt bekijken. Klik links op de link van de door ons gevonden afluister zenders en bugs die wij tijdens anti-afluister onderzoeken hebben gevonden. Wanneer u ons wilt inhuren voor het opsporen van afluisterapparatuur kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. In 99% van de gevallen kunnen wij binnen 24 uur het onderzoek starten.

 

Web Analytics
Google