Bullet Camerasysteem ELITE 16

€ 5.979,15
Op voorraad

Aantal camera's: 16

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Bullet Camerasysteem ELITE 16

ConformiteitCE
SoortCamera set bedraad
Aantal camera´s16 Camera´s
Resolutie3840 x 2160 (4x Full HD)
Kijkhoek gradenMotorised varifocal, 28 tot 112 °
Nachtzicht30 - 50 Mtr
Filmen door glasNee
WaterproofBinnen en buiten geschikt
Van afstand kijkenJa, via beveiligde verbinding
CompatibiliteitWindows, OS X, iOS, Android
Type verbindingUTP (POE)
Opname functieCloud, Harde schijf
Max. geheugen16 TB
Meegeleverd geheugen4 TB
BewegingsdetectieJa, Post motion, Pre motion
Alarm notificatiePush bericht , E-mail
AudioMicrofoon aansluiting
SchermNee
BatterijNee
Lengte mm22,5 cm
Hoogte mm8,5 cm
Breedte mm8,5 cm
SKU9146

Plus- en minpunten :

  • Nieuwste generatie recorder en camera, waarbij video en stroom via UTP netwerkkabel loopt (POE).
  • Zowel live beelden kijken als terugkijken van de beelden mogelijk op smartphone.
  • Opname op ingebouwde harde schijf en Cloud opname mogelijk via Dropbox.
  • Nieuwe generatie Starlight lens, waardoor beeld 's nachts meer detail heeft.
  • Makkelijk zelf te installeren, maar ook installatie mogelijk.
  • Standaard niet draadloos. Wel draadloos te maken met onze Powerline adapters.

Deze bullet camera set ELITE met 16 camera's is een compleet camerasysteem uit de lijn van de laatste generatie CCTV bewakingscamera´s. De bullet camera heeft een gemotoriseerde varifocale lens, SMT IR leds, Power over Ethernet (POE) en Starlight nachtzicht technologie. De HD recorder heeft een ingebouwde power over ethernet (POE) switch, smartphone APP met P2P cloud technologie, dropbox opslag mogelijkheid en nog veel meer. Het gemak waarmee dit camerasysteem in gebruik kan worden genomen maakt het iedereen geschikt om zelf te installeren. Verder is dit camerasysteem met onze Powerline adapters eenvoudig draadloos te maken. 

Gemotoriseerde lens:
De gemotoriseerde lens van de HD camera maakt het mogelijk via de recorder, maar ook vanaf de APP te zoomen. Door de auto focus wordt het beeld gelijk scherp gesteld en heeft u dus tussen de 31 en 103 graden zoom bereik.

Nieuwe generatie nachtzicht:
Door gebruik te maken van de nieuwe generatie SMT IR leds en een speciale ´Starlight´ lichtgevoelige lens wordt een superieur nachtzicht mogelijk gemaakt. Deze lichtgevoelige Starlight lens kan met veel meer detail filmen bij weinig licht dan dit bij een conventionele beveiligingscamera mogelijk is. De beelden zijn verder in het donker net zo duidelijk als overdag en door de sterke SMT leds is tot wel 50 meter nachtzicht mogelijk. 

Power over Ethernet (POE)
De Bullet camera ondersteund power over ethernet (POE) en kan hierdoor rechtstreeks met een UTP netwerkkabel op de recorder worden aangesloten. De recorder heeft een ingebouwde POE switch welke de camera´s direct van stroom voorzien en waarbij ook het beeld en eventueel geluid via dezelfde kabel lopen. 

Bewegingsdetectie en opname:
Deze recorder wordt geleverd met een ingebouwde harde schijf en staat standaard zo ingesteld dat deze opneemt bij beweging. Het duurt met 16 camera´s gemiddeld tot wel een maand voordat de harde schijf vol raakt. Wanneer dit gebeurt zullen automatisch de oudste beelden worden overschreven.

- Pre- recordfunctie functie:
Zelfs de vijf seconden voor de beweging worden vastgelegd, zodat u altijd de volledige gebeurtenissen heeft opgenomen.

- Bewegingsdetectie afstand:
De bewegingsdetectie werkt door middel van analyse van het beeld en werkt dus tot zover de camera zicht heeft.

- Gedeelte uitsluiten van bewegingsdetectie:
U kunt zelf selecteren welk gedeelte van het beeld de bewegingsdetectie wel of niet moet detecteren.

- Gedeelte uitsluiten van opname:
Buiten het uitsluiten van een gedeelte van de bewegingsdetectie is het ook mogelijk een bepaald gebied in het beeld te selecteren wat niet wordt opgenomen. U plaats dan een privacymasker over het gedeelte welke u wenst te blokkeren welke dan als zwart vlak te zien is. Zo kunt u de camera richten zoals u wenst zonder dat privacygevoelige delen of bijvoorbeeld uw buren worden opgenomen.

- Gevoeligheid bewegingsdetectie aanpassen:
U kunt aangeven hoeveel beweging er moet plaatsvinden voordat dit wordt gedetecteerd en er met opnemen wordt begonnen. Zo kunt u de gevoeligheid bijvoorbeeld lager zetten wanneer er teveel bewegingsmeldingen zijn.

- Tijdstippen instellen voor bewegingsdetectie:
Het opname schema is zo instelbaar dat per dag en tijdstip kan worden bepaald of er moet worden opgenomen bij beweging.

- Optionele opslag in de Cloud:
Een slimme optie van deze recorder is dat er tevens een snapshot van de beweging naar uw dropbox account kan worden geüpload. Op deze manier staan de beelden toch veilig mocht uw recorder worden meegenomen of worden beschadigd. Een dropbox account is gratis via dropbox.com aan te maken en werkt als een soort van persoonlijke harde schijf op internet.

Beelden bekijken via de APP of PC:
De gratis app die met de recorder wordt meegeleverd is geschikt voor Windows, MAC OS, iPhone en Android. De recorder sluit u met de meegeleverde netwerkkabel aan uw router en de rest gaat vanzelf zonder dat u instellingen hoeft aan te passen. U kunt vanaf dat moment de live beelden, maar ook de opgenomen beelden bekijken vanaf dezelfde locatie, maar ook op kantoor of zelfs wanneer u in het buitenland bent. Bij beweging ontvangt u tevens een melding via de APP op uw smartphone via een push notificatie.

Beelden bekijken op een TV (monitor):
De recorder kan met de meegeleverde hdmi kabel rechtstreeks op een TV of andere monitor met hdmi ingang worden aangesloten. Tevens heeft de recorder een VGA uitgang voor gebruik met monitoren welke nog geen hdmi ondersteunen.

Intelligente Video Analyse:
Dit ELITE camerasysteem is voorzien van intelligente video analyse software. Met deze software wordt het mogelijk onderstaande functies te gebruiken:

 - Gezichtsherkenning: Wanneer er een persoon in beeld komt wordt er een foto gemaakt van het gezicht welke met tijd en datum stempel wordt bewaard. Vervolgens zal bij een volgende keer wanneer het gezicht voor een bepaald percentage overeenkomt dit in dezelfde folder worden opgeslagen. Voor een bepaald persoon is vervolgens een alarm in te schakelen zodat er een melding komt wanneer deze persoon in beeld komt.

- Perimeter intrusion: Wanneer op een camera beeld een gebied wordt aangegeven bij deze functie zal er een melding worden gegeven wanneer een persoon of object het aangegeven gebied betreedt. 

- Stationary object: Wanneer deze functie wordt ingeschakeld krijgt u een melding wanneer er een voorwerp uit een bepaald gebied wordt gehaald of in een bepaald gebied wordt geplaatst.

Line crossing: De gebruiker kan virtuele lijnen trekken door het scherm en hier meldingen aan koppelen. Wanneer iets of iemand door de getrokken lijn gaat kan een melding worden ingesteld en zal er een foto worden gemaakt.

- Cross counting: Deze functie telt hoe vaak een vooraf ingestelde lijn wordt doorbroken door een persoon of object. Hierdoor is deze optie te gebruiken als bezoeker teller.

Optioneel: Draadloze werking via stroomnetwerk met Powerline Adapters:
Met de los verkrijgbare powerline adapters is het mogelijk de camera draadloos te laten werken, zodat er geen kabel meer vanaf de recorder naar de camera getrokken hoeft te worden. De beelden worden dan door de Powerline adapters via het stroomnet verzonden. U plaatst een powerline adapter (Ontvanger) met de meegeleverde netwerk kabel aan op de recorder. Vervolgens plaatst u ook een powerline adapter (Zender) in de buurt van de camera, welke u tevens met de meegeleverde netwerkkabel aansluit. Het maakt bij deze powerline adapters niet uit of de powerline adapters in dezelfde groep of fase zijn aangesloten zolang deze maar achter de zelfde meterkast zitten.

Zelf installeren of laten installeren?:
Hoewel dit draadloze camerasysteem goed zelf te installeren is kunt u natuurlijk ook het systeem te laten installeren bij u op locatie. Wij brengen u graag in contact met een gespecialiseerd bedrijf, zodat hun ervaren installateurs zorgen voor een goede werking, de instellingen aanpasen aan uw wensen en u voorzien van een uitgebreide product uitleg.

Inhoud verpakking:
1 x Recorder met 16 kanalen - ELITE
16 x Bullet camera's - ELITE
16 x 20 meter UTP kabel (andere lengtes op aanvraag)
Schroeven en pluggen camera´s
Alle benodigde accessoires
Handleiding

Vragen:Bullet Camerasysteem ELITE 16

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Bullet Camerasysteem ELITE 16

Nu bestellen:

Bullet Camerasysteem ELITE 16

Bullet Camerasysteem ELITE 16