• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Service van Sitcon - Gino

Het installeren van een alarmsysteem is iets waar veel mensen tegen op zien en liever uitbesteden aan een expert. Hoewel de huidige alarmsystemen al een stuk makkelijker te installeren zijn moeten de sensoren natuurlijk nog wel worden opgehangen. Wij helpen u graag bij de alarmsysteem installatie door dat of zelf te doen of een gecertificeerde expert voor u in te schakelen wanneer u in België woont. De onderstaande informatie over alarmsysteem installatie is verder alleen van toepassingen wanneer u in Nederland woont.

Alarmsysteem installatie mogelijkheden

Stel u heeft op onze website een bepaald alarmsysteem gezien welke u mogelijk wilt kopen. De installatie van dit alarmsysteem en de melders wilt u liever uitbesteden. U neemt dan hiervoor contact met ons op waar wij met u kijken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van installatie. Kunnen wij bijvoorbeeld al op afstand aan de hand van tekeningen of een omschrijving een inschatting van de alarmsysteem installatie werkzaamheden maken of moeten we hier toch voor langskomen. (Alleen in Nederland).

De alarmsysteem installatie uitbesteden vs het zelf installeren

Het zelf installeren van een alarmsysteem heeft natuurlijk als grote voordeel dat u geen kosten maakt aan de installatie, mits u natuurlijk het geschikte gereedschap heeft. De nadelen zijn dat u waarschijnlijk geen of zeer beperkte ervaring heeft met het installeren van een alarmsysteem en hoe de verschillende melders op te hangen.  Door dit door een professional te laten doen bent u ervan verzekerd dat het alarmsysteem na installatie optimaal werkt en u er verder geen omkijken aan heeft.

De offerte van de alarmsysteem installatie

Aan de hand van de doorgenomen wensen zullen wij of één van onze gespecialiseerde partners u een offerte sturen met daarin een totaalplaatje voor de kosten van de alarmsysteem installatie en de benodigde componenten Veelal wordt er bij een degelijke offerte voor de alarmsysteem installatie een tekening bijgevoegd waar de plaats en detectie gebied van de melders op staat ingetekend.

De uitvoering van de alarmsysteem installatie

Wanneer u akkoord gaat met de offerte van de alarmsysteem installatie zal er een afspraak worden gemaakt wanneer wij de installatie werkzaamheden zullen gaan uitvoeren. Veelal is de alarmsysteem installatie snel na het akkoord gaan op de offerte in te plannen en of staat deze datum al vermeld in de offerte. Op de dag van de installatie zal de overeengekomen alarmsysteem componenten worden geinstalleerd en na de installatie zal u een demo worden gegeven van de werking van het alarmsysteem. Ook installeren wij voor u de App waarmee u op een smartphone of tablet het alarmsysteem kunt bedienen.

Onderhoudscontract voor onderhoud van het alarmsysteem

Om ook na de alarmsysteem installatie nog vele jaren van het aangelegde systeem te genieten adviseren wij u een onderhoudscontract af te sluiten. Hierbij wordt volgens een vastgesteld schema per jaar verschillend onderhoud gepleegd aan het alarmsysteem. Zo kunt u hierbij denken aan het updaten van de firmware, nalopen van de technische staat, reinigen van de onderdelen en eventuele kleine reparaties.

Contact opnemen voor een alarmsysteem installatie offerte

Wilt u meer weten over de alarmsysteem installatie mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon of per e-mail. Ook kunt u al onderstaand een kijkje nemen naar een greep uit de alarmsystemen waarbij de installatie werkzaamheden mogelijk zijn.

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 360 beoordelingen