Anti- afluister onderzoek - Woning sweep

  € 950,00
Op voorraad

Aanpasbare opties:

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: Anti- afluister onderzoek - Woning sweep

Oplossingen voor:Sweep laten uitvoeren
Detecteer:2G (GSM), 3G, 4G, Bluetooth, WiFi, Laser, UHF / LHF / VHF, Draadloze camera´s, Bedrade camera´s
Draadloze cam detectie1,2 Ghz camera´s, 2,4 Ghz camera´s, 5,8 Ghz camera´s
BatterijJa
Vibratie alarmNee
SKU2005

Professioneel onderzoek naar afluisterapparatuur kan niet zelf worden gedaan. Vanwege de ontbrekende kennis van de bestaande afluisterapparatuur en de benodigde middelen om afluisterapparatuur op te sporen is het beter dit aan specialisten over te laten. 

Anti afluisterapparatuur onderzoek objecten:
Ook in uw woning, caravan of ander object kunnen wij een sweep onderzoek doen naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur en verborgen zenders.

Meeste geavanceerde apparatuur:
Wij werken uitsluitend met de modernste en betrouwbaarste apparatuur en u krijgt na voltooiing een rapport met onze bevindingen waar eventueel beveiligingsadviezen aan kunnen worden gekoppeld. Deze anti- afluisterapparatuur bestaat uit een combinatie van verschillende systemen zodat alle types afluisterapparatuur kunnen worden opgespoord. Zo maken wij gebruik van non linear juntion detectors, warmtebeeldcamera's en spectrum analyzers. 

Gevonden afluisterapparatuur:
Ondanks dat veelal onze werkzaamheden enkel leiden tot geruststelling van onze klanten hebben wij al vele malen daadwerkelijk afluisterapparatuur gevonden

Kosten anti- afluisterapparatuur onderzoek:
De kosten voor een onderzoek naar afluisterapparatuur is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaald de oppervlakte en de plaats van de locatie in grootte mate de onderzoek- kosten, maar ook zaken als de aanwezigheid van meerdere computers kan invloed hebben op de kosten. De prijzen beginnen bij zo'n 1000 euro exclusief BTW, maar het is uiteraard mogelijk vrijblijvend een offerte op te vragen.

Afspraak anti- afluisterapparatuur onderzoek: 
Wanneer u akkoord bent gegaan met de door ons gegeven prijsopgave is het meestal op zeer korte termijn mogelijk het anti afluisterapparatuur onderzoek in te plannen. Het is zelfs mogelijk het onderzoek in de avonduren of in het weekend te laten plaatsvinden. De personen die het afluisterapparatuur onderzoek komen doen zullen u buiten het te onderzoeken object treffen en hier de zaken bespreken, waardoor wordt uitgesloten dat informatie in handen van derden komt.

Rapportage anti afluisterapparatuur onderzoek:
Desgewenst zal van ons gedane onderzoek een professionele rapportage worden opgesteld, met daarin eventuele foto's van de gevonden afluisterapparatuur en/of andere bevindingen. Hieraan kunnen afhankelijk van de bevindingen extra kosten verbonden zijn.  

Anti- afluisteronderzoek aanvragen?
Bel ons nu op +31 (0) 30 6303631 voor een afspraak of vul het formulier aan de rechter bovenkant van de pagina in om een afluister onderzoek aan te vragen.  

Let op:
Het sweep onderzoek wordt niet door ons zelf uitgevoerd maar door een externe onderneming welke gespecialiseerd is in dergelijke onderzoeken. Zij zullen vooraf contact met u opnemen alvorens het onderzoek plaats vindt. U geeft met het invullen van uw gegevens bij deze dienst op onze website toestemming aan ons op deze gegevens aan deze derde partij te verstrekken. Het kan zijn dat vanwege omstandigheden u door de derde partij een andere prijs krijgt geoffreerd dan aangegeven op onze website. Deze prijzen zijn enkel ter indicatie. Sitcon BV vrijwaart zich van elke aansprakelijkheid en verwantwoordblijheid betreffende het onderzoek. Eventuele prestatie wensen of andere zaken dient u duidelijk vooraf met de derde partij te bespreken.

Vragen:Anti- afluister onderzoek - Woning sweep

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Alternatieven : Anti- afluister onderzoek - Woning sweep

Nu bestellen:

Anti- afluister onderzoek - Woning sweep

Anti- afluister onderzoek - Woning sweep