• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Normale prijs € 299,95 Aanbiedingsprijs € 99,95
Geen voorraad
SKU
7054
  • AmsterdamGeen voorraad
  • UtrechtGeen voorraad
  • MaaseikGeen voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 156 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic

030-6303631

Video: GPS datalogger - 12 volt

Beschrijving: GPS datalogger - 12 volt

Onze GPS datalogger 12V is een auto track systeem die enkel op een 12V aansluiting kan werken. Deze auto track leent zich vanwege de lange gebruiksduur en eenvoudige installatie voor zowel persoonlijke als professionele doeleinden. Je hoeft hem alleen in een bewegend voertuig op de 12V aansluiting aan te sluiten en het systeem is klaar voor gebruik. De auto track gps datalogger 12V slaat alle belangrijke details op, zoals tijdstip, datum, locatie, snelheid, hoogte, temperatuur enz., en dit doet hij gedurende maanden aan een op zijn interne geheugen.

Intern geheugen auto track:
Het 4 MB Flash geheugen van de gps logger kan 16000 verschillende posities opslaan, hetgeen overeenkomt met meerdere maanden van reisactiviteit. Nadien kun je de opgeslagen gegevens naar je PC downloaden met behulp van de bijbehorende USB-poort en Windows software. Om de gegevens op te vragen, heb je een computer nodig die uitgerust is met Windows Vista, XP of 2000 met USB 1.1/2.0.


Voeding auto track:
De Trackstick Pro wordt gevoed met de plug van een sigarettenaansteker van 12 Volt. Hierdoor kun je het toestel rechtstreeks in een voertuig of elk ander bewegend voorwerp aansluiten.


Positie's auto track in Google Earth:
Deze gps datalogger software is geintegreerd met Google Earth en kan dus wereldwijd gebruikt worden. (Uiteraard werkt het toestel ook met andere grafische kaartprogramma's). Dankzij het 3D-model waarmee Google Earth werkt kun je als gebruiker op een heel eenvoudige manier wereldwijd alle actie waarnemen (op het land, in zee of in de lucht) en kun je heel gedetailleerde gegevens en statistieken verkrijgen van alle afgelegde routes. Bovendien val je dankzij de rechtstreekse integratie van Google Earth als gebruiker niet in de kosten voor de aanschaf van bepaalde software of andere licenties. 


Toepassingen auto track systeem:
Het autotrack 12V GPS systeem (met afmetingen van 8 cm x 5 cm x 2,5 cm) is de perfecte oplossing voor mensen die in de transportwereld zitten, of voor eender wie dagelijks met voertuigen te maken heeft . Of je nu je werknemers in de gaten wil houden, of je wil de leveringstermijn van je producten op punt stellen of je leveringsroutes herbekijken, dan is de 12V autotrack precies wat je zoekt. Met alle voordelen die dit product je biedt, blijf je steeds uitstekend geinformeerd over het reilen en zeilen binnen jouw sector en heb je voortdurend een streepje voor. Bovendien vergt het toestel geen installatiekosten of maandelijkse rekeningen en kun je dus probleemloos genieten van de uitstekende kwaliteit van deze autotrack GPS datalogger.


Inhoud verpakking:
Auto track 12V GPS logger
Handleiding 

Kenmerken: GPS datalogger - 12 volt

Werking GPS tracker: Opslaan locatie´s
Magneetbevestiging: Nee
Batterijduur tot:: N.v.t.
SOS paniek knop: Nee
Voice monitor functie: Nee
Lengte mm: 80
Breedte mm: 50
Hoogte mm: 25
SKU: 7054

Reviews: GPS datalogger - 12 volt

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GPS datalogger - 12 volt
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

GPS datalogger - 12 volt

GPS datalogger - 12 volt

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen