Nu OPEN tot 17:30 uur 030-6303631

Service van Sitcon - Marc

De verschillen in diameter van de lens in de beveiligingscamera bepaald de hoek die door de CCTV camera kan worden weergegeven. Hoe groter de diameter van de lens hoe smaller en meer ingezoomd de kijkhoek is. De meeste beveiligingscamera´s met vaste cctv lenzen hebben een 2,8 / 3,6 of 6 mm lens. Een 3,6 mm lens is ontworpen om een kijkhoek te geven van ongeveer 72 graden. Wanneer je precies de kijkhoek moet kunnen instellen is het aan te raden een beveiligingscamera te kiezen met een varifocal cctv lens, omdat deze te stellen zijn tussen vaak 2,8 en 12 mm.

Varifocal lens:
De meeste beveiligingscamera's die wij verkopen hebben geen vaste lens, maar een verstelbare lens. Dit heeft als voordeel dat de bewakingscamera op meerdere plekken inzetbaar is en u vooraf geen keuze hoeft te maken tussen een aantal mm's dat de lens moet hebben. De meeste varifocal lens beveiligingscamera's die wij aanbieden hebben een lens van 2,8 mm tot 12mm en zijn hiervoor voor de meeste toepassingen en gewenste filmhoeken geschikt.

2,8 mm lens (102 graden kijkhoek)
3,6 mm lens (72 graden kijkhoek)
6 mm lens (43 graden kijkhoek)
12 mm lens (22 graden kijkhoek)
16 mm lens (19 graden kijkhoek)

Welke lens te kiezen?
Zoals op de verschillende foto's te zien is geven de beveiligingscamera's met een grotere lens een meer ingezoomd beeld. Het is dus belangrijk na te gaan voordat je een beveiligingscamera koopt of je meer een detail of overzicht beeld wilt hebben. Wanneer je gaat voor een beveiligingscamera met een varifocal lens is het mogelijk de diameter van de lens naar wens aan te passen en deze beveiligingscamera's zijn dus het meest flexibel. 

 

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 95 beoordelingen