• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007

Service van Sitcon - Gino

Simkaart camera's

Wilt u een 3G, 4G of 5G simkaart camera gebruiken? U kunt deze beveiligingscamera’s overal te wereld inzetten. Hier vindt u het volledige assortiment van Sitcon.nl.

3G, 4G of 5G simkaart camera’s zijn ideaal om voor allerlei verschillende toepassingen te gebruiken. U kunt deze camera’s zonder WiFi-verbinding gebruiken, waardoor de camera’s ideaal zijn om op een locatie zonder WiFi-aansluiting te gebruiken. De camera’s kunnen benaderd wordt via een app, waardoor u de beelden live kunt bekijken.

Voordelen van simkaart camera’s:
3G of 4G verbindingen functioneren op plekken waar geen WiFi-verbinding aanwezig is. Simkaart camera’s zijn hierdoor flexibeler inzetbaar dan traditionele IP-camera’s. Heeft u geen WiFi-verbinding? Dan is een simkaart camera uw beste optie.

Nadelen van simkaart camera’s:
Voor het activeren van een simkaart camera is het noodzakelijk om te betalen voor dataverbruik. U kunt dit prepaid of met een abonnement doen. Over het algemeen is dit duurder dan wanneer u gebruikmaakt van uw bestaande WiFi-verbinding, hier loopt immers al een abonnement voor.

3G / 4G / 5G simkaart camera bij Sitcon bestellen:
Wilt u een 3G / 4G / 5G simkaart camera bestellen? Dan kunt u bij Sitcon.nl voor verschillende varianten kiezen. Denk aan de volgende soorten:

 • GSM camera met bewegingsmelder en alarmsysteem

Dit apparaat is een GSM camera en alarmsysteem in één. Het professionele alarm systeem kan snel en eenvoudig worden ingezet en kan eventueel worden uitgebreid met een sirene. Zo kan het alarmsysteem volledig functioneren. Voor het GSM alarm en de camera hoeft er geen internet of vaste telefoon aanwezig te zijn. Het systeem werkt door middel van een simkaart op AA-batterijen en kan op deze manier tot 6 maanden stand-by staan. De GSM alarm camera kan worden geïnstalleerd met een abonnement of tegoed. Door een telefoonnummer aan deze simkaart te koppelen kan er een bericht worden verzonden. Dit bericht wordt verzonden als er beweging gedetecteerd wordt bij de PIR bewegingssensor.

 • Pan / Tilt camera met simkaart

Met deze camera is het mogelijk om toezicht te houden zonder dat er een internetverbinding is. Deze camera werkt namelijk samen met een simkaart en hoeft daardoor geen vast IP-adres te houden. De simkaart wordt gekoppeld aan deze camera en vervolgens kunt u de beelden bekijken via het internet. U kunt de camera via een app benaderen of via de browser op uw computer. Omdat deze camera geen WiFi nodig heeft, kan deze camera gebruikt worden op locaties waar geen internetverbinding is.

 • 3G / 4G IP-camera voor buiten

De buitencamera kunt u gebruiken om toezicht te houden op locaties waar geen vaste internetaansluiting is. Deze camera functioneert namelijk met een simkaart, ideaal wanneer u geen toegang tot een WiFi-verbinding heeft. De eerste keer dat u deze buitencamera gebruikt, dient u deze met een netwerkkabel op uw router aan te sluiten, daarna kan de camera via een simkaart benaderd worden. Deze camera neemt op in Full HD beeldkwaliteit en legt daardoor de kleinste details vast. De camera is waterbestendig en kan in combinatie met een zonnepaneel op letterlijk iedere locatie geplaatst worden.

...Lees meer ...Lees minder
per pagina

1 product

Sorteren
per pagina

1 product

Sorteren
 1. Mobiele camera set - Box + zoom lens
  Mobiele camera set - Box + zoom lens
  • Complete observatie set
  • Tot 200 meter zoom bereik
  • 4G simkaart verbinding
  • Tot 3 dagen werking op accu
  € 3.999,95
  SKU: 7896
  Op voorraad
  Ook af te halen in 2 winkels
  Ook af te halen in 2 winkels
 2. Advies nodig?

per pagina

1 product

Sorteren
 • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
 • Ervaren verkopers en klantenservice
 • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 252 beoordelingen