• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Blog

Een slimme beveiligingscamera voor een veilig huis

De komst van slimme camera's voor consumenten is een enorme stap voorwaarts wat betreft veiligheid. Want ze hebben eenvoudigweg veel meer mogelijkheden dan oudere camera's die niet meer doen dan beelden opnemen. In dit blog bespreken we welke voordelen je behaalt door slimme beveiligingscamera's op te hangen. Daarna vertellen we in het kort waar je op moet letten om je huis zo veilig mogelijk te maken.

Meer info

Nieuwe modellen opritverklikkers

Opritverklikkers bestaan uit een bewegingsmelder en ontvanger die een melding geven wanneer er beweging wordt gedetecteerd of een bepaald signaal wordt onderbroken. Deze beweging- opritverklikkers zijn de laatste jaren sterk in populariteit gestegen en ook het aantal beschikbare modellen is flink toegenomen. Vandaar dat wij het assortiment opritverklikkers flink hebben uitgebreid.

Meer info

De beste GPS trackers anno 2023

GPS trackers zijn geschikt voor verschillende toepassingen. Er is veel mogelijk: van het lokaliseren van voertuigen tot personen, huisdieren of goederen. Zo kunt u altijd en overal iets of iemand terugvinden of beschermen tegen diefstal. Waar moet u op letten bij aankoop van een GPS volgsysteem? Maak kennis met de beste GPS trackers van 2023.

Meer info

Alarmsysteem met IP camera

Dit alarmsysteem komt compleet met verschillende melders maar ook met een HD camera, zodat bij een eventueel alarm gelijk binnen is te kijken of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Zowel het alarmsysteem als de camera is plug & play en binnen enkele minuten is het gehele systeem te installeren.

Meer info

1 2 3 4 5 ... 20 Next Page
Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon