4G detectie wordt met de opkomst van telefoons en gps trackers die gebruik maken van het 4G netwerk steeds belangrijker. 4G ofwel LTE is een nieuwe snelle mobiele internet techniek welke de 3G verbinding opvolgt en naar verwachting uiteindelijk gaat vervangen. Om 4G op te sporen is een speciale detector nodig die de 4G / LTE frequenties kan herkennen.

 

4G / LTE detector

4 G / LTE netwerk:
In Nederland en Belgie zijn op de banden 800 en 2600 Mhz verschillende frequenties geveild en in gebruik genomen. Doordat per provider zoals bij KPN, Vodafone of T-mobile een andere sub frequentie gebruikt is een detector nodig die heel specifiek signalen op die frequentie kan detecteren.

4 G / LTE detectie:
Wij hebben onze wireless protocol detector door de fabrikant laten upgraden zodat deze ook de 4G / LTE banden die in Nederland en België worden gebruikt herkend en op het display kan aangeven. Zo zijn met deze detector dus de nieuwe telefoons die werken met een 4G simkaart en GPS trackers op te sporen.

4 G / LTE detector kopen:
Wanneer u op zoek bent naar een zender detector die buiten GSM en 3G ook 4G / LTE detecteert dan is onze Wireless Protocols Detector met productnummer SKU 7398 het geschikte product. Bekijk nu de productpagina van onze: 4G detector

 

Bekijk hier al onze GSM detectors