4G router voor spycams

Met onze nieuwe 4G mobiele router is het mogelijk om van elke Wi-Fi spy camera een 4G spycam te maken. De mobiele router kan gebruikt worden met een willekeurige simkaart met internet toegang. De router maakt via de 3G / 4G data verbinding van de simkaart verbinding met internet. Verder maakt de 4G router een Wi-Fi netwerk aan waarmee de Wi-Fi spycamera verbinding kan maken. Hierdoor is het mogelijk om vanaf een andere locatie de beelden van de spycamera te bekijken via een APP op uw smartphone. De 4G mobiele router heeft tevens een ingebouwde powerbank en kan hiermee aan sommige spycams ook de stroom leveren.

Een populaire combinatie is de Wi-Fi blackbox camera en de 4G router. Deze set kan bijvoorbeeld worden gebruikt om in een auto te plaatsen om vandalisme te bewijzen. De 4G mobiele router laadt de batterij van de Wi-Fi blackox telkens bij, waradoor deze set tot wel 20 uur stand-alone kan werken.

4G blackbox camera

Bekijk nu de productpagina van de: 4G blackbox camera set

Ook onderstaande spycams zijn samen met de 4G router te gebruiken. Vooral wanneer er geen aanwezig Wi-Fi netwerk is op de locatie waar u de spycam wilt plaatsen of u het wachtwoord van het Wi-Fi netwerk niet weet biedt de combinatie van de 4G router met een Wi-Fi spycamera uitkomst.

4G adapter spycamera

Bekijk nu de productpagina van de: Wi-Fi adapter spycam

Wi-Fi klok spycamera

Bekijk nu de productpagina van de: Wi-Fi klok spycam

dockinstation wi-fi spycam

Bekijk nu de productpagina van de Wi-Fi dockingstation spycam

 

Bekijk hier ons gehele assortiment: Spy camera´s

 


Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen