Achteruitrijcamera's zijn al enige tijd (online) te koop maar hadden vaak als nadeel dat de installatie niet makkelijk zelf te doen was en er draden vanaf het dashboard naar de achterbumper moesten worden getrokken. De nieuwe generatie achteruitrijcamera's kan het videosignaal draadloos doorsturen via het 2,4 Ghz kanaal of door een eigen Wi-Fi verbinding. Bij deze achteruitrijcamera's hoeft u dus geen kabels meer vanaf het dashboard naar de kentekenplaat van het voertuig meer te trekken.

 

Draadloze achteruitrijcamera + ontvanger: Camera ingebouw in de kentekenplaat houder


draadloze achteruitrijcamera


Draadloze achterruitrijcamera 2 set: Ideaal voor trailers, caravans en aanhangers

achteruitrijcamera set

Wi-Fi achteruitrijcamera: Direct meekijken via een APP op je smartphone

wi-fi achteruirijcamera

 

Hoe de draadloze achteruitrijcamera's installeren:
De draadloze achteruitrijcamera's zijn universeel en dus op elke auto of trailer te installeren. U schroeft de kentekenplaat los en boort een gat voor het doorvoeren van het stroomdraad of gebruikt een eventueel bestaand gat. U sluit de draadloze achteruitrijcamera module met een plus en min draad aan op 12 volt spanning en aarde aan. U kunt de achteruitrijcamera bijvoorbeeld bij een achterlicht aansluiten. Vervolgens plaats u de houder van de draadloze achteruitrijcamera module op de kentekenplaathouder en schroeft de kentekenplaat weer vast. Afhankelijk van het type draadloze achteruitrijcamera ziet u vervolgens de beelden op een 2,4 Ghz draadloze ontvanger of op uw eigen smartphone via een APP.

Toepassingen draadloze achteruitrijcamera:
De draadloze achteruitrijcamera's zijn universeel en dus op alle auto merken te gebruiken. Hoewel de draadloze achteruitrijcamera's in eerste instantie bedoeld zijn voor auto's, kunnen deze natuurlijk ook goed worden gebruikt voor trailers, boot trailers, paarden trailers, vouwwagens, caravans en dergelijke. De draadloze maximale afstand tussen de camera module en (Wi-Fi) ontvanger is ongeveer 20 meter.

Kijkhoek draadloze achteruitrijcamera's:
De draadloze achteruitrijcamera's hebben een kijkhoek van 80 graden horizontaal en 60 graden verticaal, waarmee een duidelijk beeld achter uw voertuig is te krijgen.

Dag en nachtzicht draadloze achteruitrijcamera's:
De draadloze achteruitrijcamera's kunnen zowel overdag als s nachts duidelijk beeld geven. Overdag zullen de beelden mooi in kleur zijn en s nachts zwart / wit. De draadloze achteruitrijcamera's kunnen in het donker toch duidelijk zicht te geven tot zo'n 3 meter.


Achteruitrijcamera's kopen:
De nieuwe draadloze achteruitrijcamera's zijn nu online te koop in onze webshop. Klik op de onderstaande productpagina links voor meer informatie over de betreffende draadloze achteruitrijcamera.

Bekijk hier alle Achteruitrijcameras