• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Afgeluisterd worden: vertrouw op anti afluister apparatuur

Tegenwoordig is het betrekkelijk eenvoudig om iemand af te luisteren met behulp van speciale apparatuur. Van losse spionagezenders tot inbouwapparatuur, gesprekken worden afgeluisterd en opgenomen. Bescherm uw privégegevens en bedrijfsgeheimen met behulp van anti afluisterapparatuur. Hiermee is het voor anderen niet mogelijk om een gesprek te volgen.

Detecteren van afluisterapparatuur

Afluisterapparatuur maakt gebruik van een gsm-signaal, Wi-Fi, bluetooth of andere RF-signalen. Anti afluisterapparatuur pikt deze signalen op en detecteert op deze manier afluisterapparatuur.

De GSM tracker detector 4G & Wideband Pro spoort afluisterapparatuur en GPS trackers op. Het gaat hier om afluister- en filmapparatuur die gebruikmaakt van GSM, WiFi, 4G, bluetooth en radiofrequenties. Denk hierbij aan GSM zenders of spyphones, volgsystemen of WiFi IP camera's. Met deze anti afluisterapparatuur spoort u dus niet alleen afluisterapparatuur, maar ook verborgen camera's en volgsystemen op. Dit is één van de betere afluisterapparaten die er verkrijgbaar is.

Heeft u voldoende aan een instapmodel? Dan is de Wideband zender detector Premium of één van de andere modellen iets voor u. Afhankelijk van het gekozen apparaat beschikt deze wel of niet over de detectie van RF signalen.

Detecteren van illegale software op gsm of smartphone

Met illegale software kunnen kwaadwillenden uw gesprekken of tekstberichten per telefoon afluisteren. Probleem is dat deze software niet opvalt, terwijl privacygevoelige continu worden doorgestuurd. De GSM Safe 3 detecteert illegale software op uw telefoon. De GSM Safe 3 bestaat uit een box waarin u uw telefoon plaatst. Het apparaat controleert of uw telefoon verbinding maakt. Wordt er een verbinding gedetecteerd? Dan produceert de GSM Safe 3 White Noise geluid. Hierdoor is het voor hackers niet mogelijk om gesprekken af te luisteren. Dit apparaat blokkeert het gsm-netwerk niet.

Bescherm uw privacy

Met moderne technologieën kunnen kwaadwillenden steeds eenvoudiger afluisteren. De ruisgenerator beschermt u en uw omgeving tegen alle mogelijke afluisterapparatuur. U kunt veilig gesprekken voeren met behulp van het professionele Druid-06 systeem en de vier meegeleverde koptelefoons.

Een andere optie is de MNG-300 radar. Deze plaatst u tussen u en uw gesprekspartner in. Het apparaat produceert een geluid waarmee afluisterapparatuur en voicerecorders worden verstoord.

Er is nog veel meer anti afluisterapparatuur verkrijgbaar, zo is er blokkeerfolie en is er de zogenaamde laser defeater.

Met een privacyrouter bezoekt u op een beveiligde manier websites en er zijn zelfs speciale stemvervormers voor smartphones. Voldoende mogelijkheden om uw privacy optimaal te beschermen!

Anti afluister onderzoek voor uw woning of kantoor

Heeft u het vermoeden dat u wordt afgeluisterd in uw kantoor, in de auto of in uw eigen woning? Met een professionele sweep wordt met behulp van professionele anti afluisterapparatuur gezocht naar verborgen zenders. Onderzoekers werken met moderne en betrouwbare apparatuur, overhandigen een rapportage en geven beveiligingsadvies. Hiermee bent u verzekerd van een omgeving waarin u veilig gesprekken kunt voeren.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen