• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Afluisterapparatuur opsporen in woning of kantoorpand

Vermoedt u dat u wordt afgeluisterd? Afluisterapparatuur kan geplaatst zijn door uw partner, huisgenoot, zakenpartner of personeelslid. Door afluisterapparatuur op te sporen kunt u dit snel verwijderen. Anti-afluisterapparatuur helpt u bij het detecteren van spionagezenders, eventueel kunt u ook zelf een onderzoek laten uitvoeren. In dit artikel laten we zien hoe het opsporen van afluisterapparatuur precies werkt.

Afluisterapparatuur ontdekken

U heeft het vaak niet in de gaten, totdat u achteraf geconfronteerd wordt met opgenomen gesprekken. Is er onlangs iets verplaatst in de woning of het kantoorpand? Dit kan een teken zijn. Wees ook bedacht op vreemde voorwerpen zoals een nieuwe pen of aansteker, in de kleinste voorwerpen kan afluisterapparatuur worden geplaatst.

Spioneren gebeurt niet alleen met behulp van afluisterapparatuur, dit kan ook met een zichtbare voicerecorder worden gedaan. Soms vermoedt u niet dat het meest onwaarschijnlijke realiteit is! Ook wordt er gebruikgemaakt van telefoonrecorders of voorwerpen die voorzien zijn van een verborgen camera. Deze camera’s nemen niet alleen beeld op, ze maken ook geluidsopnames. Deze opnames kunnen zowel bedrijfsmatig als in privésituaties tegen u gebruikt worden. Ook kan beeld of geluid als chantagemiddel worden ingezet.

Afluisterapparatuur detecteren

Met behulp van een anti-afluisterapparaat spoort u op eenvoudige wijze afluisterapparatuur op. Het uitgebreide anti-afluistersysteem detecteert Wi-Fi, bluetooth en gsm-signalen en ook algemene RF-signalen. Deze signalen worden opgeslagen op een SD-kaart en het apparaat heeft een detectieafstand tot 50 meter. Het anti-afluistersysteem is geschikt voor professioneel gebruik en helpt bij het opsporen van afluisterapparatuur of verborgen camera’s.

Bescherm uw privacy

Naast het opsporen van afluisterapparatuur doet u er alles aan om uw privacy te beschermen. Vermoedt u dat u afgeluisterd wordt? Zorg dan voor een stoorzender. Een ruisgenerator produceert een geluid waarmee afluisterapparatuur geen fatsoenlijke opnames kan genereren. Een stemvervormer werkt met een telefoon en geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit zes verschillende stemvervormingen. U gebruikt de stemvervormer wanneer u wordt afgeluisterd via de telefoon of als u überhaupt anoniem wilt blijven.

Afluisterapparatuur laten opsporen door een deskundige

Wilt u geen anti-afluisterapparatuur gebruiken? Of bent u niet zeker van de werking? Laat dan een anti-afluister onderzoek verrichten. Kies uit een onderzoek in uw woning, kantoor of auto. Een onderzoeker spoort afluisterapparatuur op en eventuele GPS-trackers. Er wordt daarvoor gebruikgemaakt van de nieuwste detectieapparatuur! U ontvangt na het onderzoek een uitgebreide en professionele reportage. Daarnaast ontvangt u eventuele beveiligingsadviezen, hiermee voorkomt u een nieuwe poging tot spionage.

De prijs voor een onderzoek naar afluisterapparatuur begint bij ongeveer €600,- en is mede afhankelijk van de grootte van de woning of het kantoorpand en de aanwezigheid van meerdere computers. Wanneer bedrijfsgegevens uitlekken kan dit voor financiële schade en imagoverlies zorgen. Dit onderzoek is daarom een waardevolle investering!

Meer weten? Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen