• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Afluisterapparatuur om uw personeel mee af te luisreren

In sommige gevallen kunt u uw personeel niet vertrouwen of zijn de risico’s gewoonweg te groot. In dat geval kan afluisterapparatuur een oplossing vormen. Zo kunt u besprekingen afluisteren en kunt u op basis daarvan belangrijke conclusies trekken.


Wet- en regelgeving omtrent personeel afluisteren

In het beginsel dient u de persoonlijke levenssfeer en werkruimte te respecteren. Over het algemeen is het dan ook niet toegestaan om medewerkers met videocamera’s in de gaten te houden of om telefoongesprekken af te luisteren. Toch kunnen er zich bijzondere omstandigheden voordoen waardoor dit soms wel wordt toegelaten. Bijvoorbeeld wanneer er sterke vermoedens zijn dat er goederen worden ontvreemd. Blijkt het dat bewijsmateriaal onrechtmatig is verkregen? Dan hoeft dat niet te betekenen dat uw medewerker geen straf krijgt. Wanneer bewijs voldoende betrouwbaar is kan daarmee nog steeds een straf worden toegekend. Wanneer u beslist af te luisteren dient u de geldende wet- en regelgeving omtrent dit thema te kennen. Schakel eventueel een gespecialiseerde advocaat in om de risico’s in kaart te brengen.


Afluisterapparatuur bij Sitcon.nl kopen

Is het gerechtvaardigd uw personeel af te luisteren? Dan is het tijd om na te denken over de manier waarop u dit mogelijk maakt. Als het om afluisterapparatuur gaat zijn er verschillende mogelijkheden. Bij Sitcon.nl kunt u kiezen uit:

 

Kiest u voor een losse spionagezender? Vaak beschikken deze zenders over een interne batterij en kunt u ze vervolgens zelf verstoppen. U kunt losse zenders in gebruiksvoorwerpen stoppen of op verborgen locaties plaatsen. Denk aan een boekenplank of een vaas met bloemen. U kunt kiezen uit een spionagezender die via het GSM netwerk werkt of u kunt kiezen voor een UHF zender waarmee u contact zoekt via een radiofrequentie. Op het GSM netwerk kunt u overal ter wereld inbellen, voor UHF moet u in de buurt van uw afluisterlocatie zijn. Kijk goed naar de verschillen op het gebied van bereik, batterijduur, geluidskwaliteit en de omvang van uw afluisterapparatuur.

 

Ingebouwde spionageapparatuur is afluisterapparatuur die in alledaagse voorwerpen wordt ingebouwd. Denk aan een koffiezetapparaat, stekkerdoos of DVD speler. Doordat wij afluisterapparatuur verkopen die al is ingebouwd kunt u de apparatuur direct gebruiken. Handig wanneer u uw personeel zo snel mogelijk wilt afluisteren en u geen tijd heeft om afluisterapparatuur te installeren. Ook bij ingebouwde spionageapparatuur wordt er onderscheid gemaakt tussen apparatuur die via het GSM netwerk werkt en UHF spionage waarmee u via een radiofrequentie afluistert. Wanneer u voor afluisteren via het GSM netwerk kiest heeft u een simkaart nodig! Wilt u gesprekken opnemen op een SD kaart en deze later afluisteren? Dan kunt u bijvoorbeeld deze mini voice recorder gebruiken. Zeer klein en tegelijk ook praktisch! Doordat de opslagcapaciteit van dit afluisterapparaatje tot 300 uur reikt zal het geheugen nooit vol raken. Het afluisterapparaatje neemt op bij geluidsdetectie (tot 70 uur) of kan continu opnemen (tot 55 uur).

 

Mogelijk weet u nog steeds niet welke afluisterapparatuur het best bij u past. In dit geval kunt u contact met ons opnemen. Zo kunnen wij samen bepalen welke afluisterapparatuur op uw situatie aansluit. Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 110 beoordelingen