• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Welk alarmsysteem heb ik voor mijn woning nodig?

Wanneer u bezig bent met het beveiligen van uw woning is het belangrijk om na te denken over inbraakpreventiemiddelen. Op deze manier kunt u de kans op een inbraak verkleinen en voelt u zich veiliger in uw eigen woning. Daarnaast is het belangrijk om een alarmsysteem binnen een breder perspectief van inbraakpreventiemiddelen te zien. 

Inbraakpreventiemiddelen voor het beveiligen van uw woning

Als er gedacht wordt aan een alarmsysteem dienen ook andere inbraakpreventiemiddelen op orde te zijn. Zo is ook de beveiliging van ramen en deuren belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een beveiligingsstrip met bijbehorende veiligheidssloten en een eventueel bijzetslot. Ook dient er gedacht te worden aan het beveiligen van ramen door middel van hulpmiddelen als barrièrestangen, dievenklauwen en raamboompjes. Kies voor hang- en sluitwerk dat beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Daarnaast kunt u aan alternatieve maatregelen denken als buurtpreventie of camerabeveiliging. Kiest u voor een alarmsysteem? Ook dat is een uitstekende manier om inbrekers te weren. 

Alarmsysteem in woning

Er bestaan verschillende alarmsystemen voor in uw woning. U kunt een alarmsysteem in verbinding brengen met een meldkamer en op deze manier kan er direct politie naar uw woning worden gestuurd als er iets niet in orde blijkt. Een meldkamer zal eerst contact met u opnemen om te achterhalen of het om loos alarm gaat. Uiteraard is dit per meldkamer verschillend en bestaan daar verschillende oplossingen voor. Voor u een alarmsysteem bestelt is het belangrijk om voor de juiste variant te kiezen. Bij Sitcon.nl vindt u onder andere de volgende varianten: 

Dit alarmsysteem kan via een simkaart of Wi-Fi netwerk functioneren. Alle benodigde accessoires worden bij het alarmsysteem aangeleverd. Dit draadloze alarmsysteem is uitermate geschikt voor in uw woning, kantoor, caravan of ander object. Het alarmsysteem wordt zeer compleet geleverd en kan direct worden geactiveerd. 

Dit systeem is op een eenvoudige manier zelf te installeren en kenmerkt zich door het aantrekkelijke design van het systeem. U kunt het alarmsysteem gemakkelijk op het telefoonnetwerk aansluiten en vervolgens direct activeren. Het alarmsysteem werkt al binnen 10 minuten. Alleen de telefoonnummers die gebeld dienen te worden moet u via dit systeem instellen. Het systeem wordt geleverd met een gratis iOS of Android applicatie, ideaal wanneer u uw systeem aan of uit wilt zetten en eventueel ook in combinatie met een draadloze beveiligingscamera te gebruiken. 

Profiteren van een systeem waarbij meerdere bewegingsmelders zijn geïmplementeerd en ook een (buiten)sirene? Dan kunt u het best voor het premium alarmsysteem gaan. Dit zeer complete premium alarmsysteem is eenvoudig te installeren en een stuk voordeliger dan vergelijkbare alarmsystemen van bekende merken. Wilt u een alarmsysteem in het echt zien of heeft u vragen over één van onze systemen? Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nlDelen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen