• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Apparatuur tegen afluisteren installeren: thuis of op het werk

Heeft u het idee dat u afgeluisterd wordt? Dat kan zowel thuis als op het werk het geval zijn. Wanneer u het idee heeft te worden afgeluisterd begrijpen wij dat dit het gevoel geeft dat u beperkt wordt. U heeft het idee dat uw gedragingen gewogen worden en u krijgt er mogelijk moeite mee om iemand uit te nodigen. Daarnaast maakt afluisterapparatuur een enorme inbreuk op uw privacy. Alles wat u met uw familie, vrienden en collega’s bespreekt wordt beluisterd. Reden genoeg om hier iets tegen te doen.

Hoe werkt anti afluisterapparatuur?

Systemen waarmee u afluisterapparatuur kunt detecteren maken het eenvoudig om zendertjes op te sporen. Bij Sitcon.nl vindt u anti afluisterapparatuur die uitvoerig getest is en precies doet wat het zou moeten doen. Op deze manier kunt u vrij snel achterhalen of er afgeluisterd wordt of wanneer er ongewenst videobeelden worden opgenomen. Via Sitcon.nl vindt u allerlei soorten anti afluisterapparatuur.

Onderzoek tegen afluisterapparatuur op het werk

Anti afluisterapparatuur kan vrij duur zijn. Wanneer u uw kantoor of woning slechts eenmaal wilt onderzoeken is het dan ook beter om voor een onderzoek in plaats van de aankoop van apparatuur te kiezen. Op deze manier kan uw kantoorpand onderzocht worden op de aanwezigheid van afluisterapparatuur. Door de meest geavanceerde apparatuur te gebruiken is de kans het grootst dat verborgen apparatuur gedetecteerd wordt. Tijdens een onderzoek worden er onder andere non linear junction detectors, warmtebeeldcamera's en spectrum analyzers gebruikt. Wanneer het onderzoek is afgerond wordt er een rapportage aangeleverd waarin de bevindingen te zien zijn. Ook kunnen er op basis daarvan beveiligingsadviezen gegeven worden. Quso kan een anti-afluister-onderzoek doen op basis van een prijsopgave. Het is zelf mogelijk om in het weekend of ‘s avonds te onderzoeken. Er wordt buiten uw bedrijfspand afgesproken, op deze manier wordt er uitgesloten dat dit onderzoek ontdekt wordt.

Onderzoek tegen afluisterapparatuur thuis

Heeft u het idee dat er in uw woning wordt afgeluisterd? Dan geeft dat misschien nog wel een onprettiger gevoel dan wanneer er op uw kantoor wordt afgeluisterd. Quso kan uw woning op afluisterapparatuur onderzoeken wanneer u denkt dat er afgeluisterd wordt. Quso kan in Nederland, België en andere Europese landen onderzoek uitvoeren. Net zoals bij een anti-afluister-onderzoek voor bedrijven zal er na dit onderzoek een professionele rapportage worden opgemaakt.

Afluisterapparatuur laten opsporen door Quso

Quso is op basis van een heldere offerte inzetbaar. Wilt u meer informatie? Wij spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via 030-2920200 of info@quso.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen