De vernieuwde Blackbox spycam die sinds September 2012 bij ons te koop heeft is al weer de 3e generatie van deze standalone verborgen camera. Het nieuwste model heeft als belangrijkste verbeteringen een ingebouwde PIR sensor waardoor de blackbox verborgen camera een zeer lange stand-by tijd heeft tot wel 700 uur. Ook zijn er 8 IR leds ingebouwd die tot 10 meter zicht geven in het donker.

blackbox verborgen camera met opname

 

Hoe werkt de verborgen camera met opname?:
De blackbox verborgen camera is een zwart kastje van 120 x 120 x 30,5 mm waar zowel de camera, de batterij als de Sd kaart recorder in zit verwerkt. Hierdoor is de verborgen camera met SD kaart opname op alle locatie's in te zetten, ook waar geen stroompunt aanwezig is. De blackbox verborgen camera werkt op bewegingsdetectie of continue opname en kan wel audio als video opnemen. De beelden worden opgeslagen op de SD kaart en zijn vervolgens op een computer te bekijken met de meegeleverde software.

Toepassingen verborgen camera met opname:
De blackbox verborgen camera is voor zeer veel toepasingen te gebruiken. Zo kan deze bijvoorbeeld bij bedrijven in een kluisruimte of kantoorruimte worden geplaatst zonder dat de spycam opvalt. Ook verkopen wij deze blackbox verborgen camera mer opname regelmatig aan particulieren die deze spycamera gebruiken om onopvallend camera toezicht te houden in hun woning, maar ook om bijvoorbeeld aan te tonen wij de auto bekrast.

Eigenschappen verborgen camera met opname
- H.264 video compressie
- 720 x 288 pixels
- 84 graden horizontaal en 92 verticaal hoek lens
- Optionele interne microfoon
- Continue, beweging en timer opname
- Tot 700 uur stand-by
- Tot 10 uur continue filmen
- Tot 10 meter nachtzicht
- 8 IR leds 940NM onzichtbaar
- 64 GB micro SD kaart ondersteuning
- Lampjes uit te zetten tijdens filmen

 

Verborgen camera met opname kopen?:

 

Hier kunt u de productpagina bekijken van de blackbox verborgen camera met opname

 

Bekijk hier alle Spycams