• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Camera zonder snoeren om zelf te installeren

Met de komst van een camera zonder snoeren komt er een eind aan de lastige installatie van camerasystemen. Bij beveiligingscamera met draad dient er bij buitencamera´s altijd een gat van binnen naar buiten te worden geboord, wat lastig zelf te doen is. Door de verbeterde batterij techniek is er nu een nieuwe lijn camera´s op de markt welke enkel dienen te worden opgehangen en het beeld met geluid draadloos naar een ontvanger sturen.

Hoe werken de camera's zonder kabels?:
In de bewakingscamera zit een hoge capaciteit oplaadbare li-ion batterij. In samenwerking met de PIR bewegingssensor die er voor zorgt dat de camera per aangaat als er beweging is kan een werking van enige maanden worden gehaald. Wanneer de camera zonder kabels door beweging wordt geactiveerd zal deze zeer snel opstarten en een filmpje van 10 seconden maken en dit herhalen zolang er beweging blijft. De beelden worden via een draadloos RF signaal welke niet stoort op andere draadloze (Wi-Fi) apparaten naar een ontvanger gestuurd. Deze ontvanger heeft of zelf een opname mogelijkheid op SD kaart of harde schijf of zit gekoppeld aan een opname systeem waar de beelden worden opgenomen. Dit opnamesysteem kan binnen een afstand van zo'n 50 meter worden geplaatst en dient wel met een kabel van stroom te worden voorzien.

Meekijken met beelden via smartphone:
Wanneer er tevens een internetverbinding op de locatie van het opnamesysteem is van de camera zonder draad dan is het mogelijk door het opnamesysteem aan de router te verbinden om via een App mee te kijken wanneer er beweging is en de opgenomen beelden terug te zien. Het is bij dit camerasysteem op batterij alleen niet mogelijk live mee te kijken wanneer er geen beweging is, omdat de camera zonder snoeren dan uitstaat. Wel is het dan mogelijk om de eerder opgenomen beelden te bekijken.

Installatie camera zonder snoeren:
De camera zonder kabels wordt geleverd met een houder waar 4 schroefgaten in zitten. Met de meegeleverde schroeven en pluggen plaatst u binnen of buiten de camera aan de muur of aan het plafond. De camera is IP65 waterproof en kan dus buiten worden geplaatst.


Bekijk hier de : Camera systeem zonder snoerenDelen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 175 beoordelingen