De IR draadloze camera set is nu verbetert met draadloos digitaal signaal! Ons product met nummer 7084 bestaat uit een draadloze buitencamera met recorder en wordt door veel mensen gekocht om toezicht te houden op bijvoorbeeld hun auto of oprit. Het nieuwe draadloos video signaal heeft vele voordelen ten opzichte van analoog draadloos signaal waarop we in deze post meer ingaan.

draadloos camerasysteem

99% van de draadloze camera sets werken op basis van analoog signaal op de 2,4 Ghz frequentie. Het nadeel van analoge draadloze camerasystemen is dat deze erg storingsgevoelig zijn bij verschillende weersinvloeden en de tussenkomst van een muur of ander obstakel. Ook wordt het draadloos bereik op zijn minst gezegd sterk overschat door de fabrikanten die dit veelal stellen op 100 meter. In de praktijk blijkt dit bereik met de tussenkomst van bijvoorbeeld een buitenmuur maar 10 meter te zijn. Veel van deze problemen zijn echter opgelost met draadloze camera's met een digitaal verbinding tussen de camera en de ontvanger. 

De voordelen van digitale draadloze camera's ten opzichte van analoge camera's zijn:

- Geen last van storing
- Beveiligde bevinding tussen camera en ontvanger
- Groter draadloos bereik
- Betere beeldkwaliteit

 

Bekijk hier de: Draadloze camera set met digitaal signaal

 

 

Draadloze bewakingscamera's met LCD ontvanger:
Buiten draadloze bewakingscamera's die een USB stick als ontvanger hebben zijn er ook draadloze beveiligingscamera sts te koop waarbij de ontvanger een 7 inch scherm is met ingebouwde SD kaart recorder. De beelden worden dus bij deze set niet op een computer opgenomen, maar op een SD kaart die in het 7 inch TFT scherm zit. Voor veel mensen is dit de meest gebruiksvriendelijke draadloze camera set, omdat je geen verstand hoeft te hebben van computers en het gelijk plug & play is te gebruiken.

Bekijk hier de 7 inch: Draadloze camera set

 

Camera's die ook via een draadloze verbinding werken zijn IP WIFI camera's. Deze werken in tegenstelling tot de hierboven beschreven camera's niet met een aparte ontvanger, maar deze camera's maken via uw draadloze router verbinding. Lees hier meer over deze IP camera's: https://www.spywebshop.nl/blog/hoe-werkt-een-ip-camera/

 

Bekijk hier ons complete assortiment: Bewakingscamera´s