CCTV camera: welk systeem te kiezen?

CCTV camera's worden vaak als beveiliging- of bewakingscamera's omschreven en staat voor 'Closed circuit TV'. Deze benaming is een beetje verouderd, maar toch wordt CCTV als het gaat om camerasystemen nog regelmatig gebruikt. Er zijn veel varianten van CCTV systemen op de markt, zoals draadloze CCTV systemen en bedrade CCTV varianten. 


cctv camera


Draadloze CCTV camera systemen:
De draadloze systemen zijn de laatste jaren steeds meer aan populariteit aan het winnen vanwege het gebruiksgemak en is de komst van draadloze IP CCTV camerasystemen ook echt bruikbaar geworden. Hadden normale draadloze 2,4 Ghz CCTV camera's nog het nadeel dat er veel storing in de beelden was en deze erg gevoelig waren voor fraude is dat met de IP CCTV camera's aanzienlijk verbetert. Het voordeel van draadloze IP CCTV camera is dat de beelden via het draadloze internet / WIFI vanaf de camera naar de ontvanger worden gezonden. Als ontvanger wordt bij IP camera meestal een computer gebruikt waarbij de beelden van de CCTV camera's op de harde schijf worden opgeslagen.

Bedrade CCTV camera systemen:
Voor bedrijven is het aanleggen van een CCTV systeem toch nog vaak het beste te doen met een bekabelde set. Het voordeel van bekabelde CCTV camera's blijft toch de lagere kans op storing en degelijkheid. U moet er natuurlijk niet aan denken dat net op het moment dat er iets gebeurde het CCTV systeem niet functioneerde.

CCTV camera systeem kopen:
CCTV camera's kunt u online kant en klaar kopen of bij een speciaal installatiebedrijf die dan zoals de naam als zegt de installatie van het CCTV camerasysteem voor u verzorgt. De systemen bij deze installatie bedrijven zijn wel vaak wat hoger in de prijs maar u heeft er geen omkijken naar. Ook op onze webshop kunt u een ruim assortiment CCTV camera's vinden. Aan de linkerkant ziet u onze productgroepen waar bij de categorie 'Beveiligingscamera's' zeker een oplossing voor u bij staat. U kunt er voor kiezen de set via onze webshop te kopen en deze zelf te installeren of dit door ons laten uitvoeren.

Bekijk onze Complete CCTV camera sets

 Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 95 beoordelingen