• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Zelf detectiesysteem voor afluisterapparatuur gebruiken

U moet er niet aan denken dat belangrijke gesprekken worden afgeluisterd. Wanneer u uw kantoor of woning wilt beschermen tegen afluisterapparatuur is het belangrijk om dit daarom tijdig op te sporen. Als gevoelige informatie in verkeerde handen valt kan dit namelijk vervelend voor u uitpakken. Daarnaast geeft het een onprettig gevoel wanneer u vermoedt dat er afgeluisterd wordt en dit nooit bevestigd of ontkracht wordt. Wilt u een gespecialiseerd bedrijf inschakelen? Zij kunnen u helpen met het opsporen van afluisterapparatuur. Omdat er steeds meer vraag is naar detectiesystemen om zelf te gebruiken gaan we daar in dit artikel dieper op in.

Detectiesysteem voor afluisterapparatuur

Bijzonder aan dit detectiesysteem is dat u allerlei verschillende signalen kunt detecteren. Denk aan 2G, 3G, 4G, bluetooth, WiFi, UHF / LHF / VHF en draadloze camera´s. Alles wat zich binnen de 10 Mhz tot 6 Ghz bevindt is op te sporen. Deze signalen kunnen vervolgens op een grafische manier worden weergegeven en in een logboek worden opgeslagen. Ook beschikt dit detectiesysteem over een afstandbepaler tot het signaal en demodulation. Wanneer u geïnteresseerd bent in dit detectiesysteem kunt u voor een demonstratie het best naar onze showroom komen. Het detectiesysteem wordt geleverd met een draagkoffer en handleiding. Het systeem kan tussen de 8 en 12 uur actief blijven wanneer de accu volledig is opgeladen. De fabrikant staat het niet toe om verdere details beschikbaar te maken.

Afluisteren bemoeilijken met White Noice Generator

Wanneer u op een veilige manier gesprekken wilt voeren is het detecteren van afluisterapparatuur niet altijd de beste oplossing. Zeker wanneer afluisterapparatuur geen geluid uitzendt is het namelijk zeer lastig om systemen op te sporen. In dat geval is deze White Noice Generator de ideale oplossing.

Deze White Noice Generator maakt gebruikt van een ruisgenerator. Op deze manier is het niet mogelijk om gesprekken op een verstaanbare manier op te nemen. Ondanks deze ruisgenerator kunt u elkaar wel verstaan. Dit is een belangrijk verschil met ouderwetse systemen. Door het lawaai dat door dit soort systemen gemaakt werd was het vaak lastig om elkaar goed te verstaan.
Deze White Noice Generator werkt met vier koptelefoons. Iedere gesprekspartner draagt een hoofdtelefoon en kan vervolgens praten. Het gesprek zal via de koptelefoons te volgen zijn. Voor personen die geen koptelefoon dragen zal het niet mogelijk zijn om het gesprek te volgen. Ook het opnemen van een gesprek zal onmogelijk zijn. Er staan namelijk zes speakers aan die het gesprek onherkenbaar zullen vervormen. In de hoofdtelefoons zelf zit een RF detector ingebouwd, zo wordt uitgesloten dat men met zendertjes in het oor meeluistert.

Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Wilt u uw woning of kantoor laten controleren op afluisterapparatuur? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 175 beoordelingen