Een digitale deurspion is een camera welke in het kijkgat van de deur wordt geïnstalleerd. Met een deurspion is het mogelijk om te zien wij voor de deur staat zonder de deur open te doen. Op deze manier kunt u zich beveiligen tegen overvallers en ander ongewenst bezoek en verhoogt u uw veiligheid.

 

 

 

Digitale deurspion    

 

Digitale deurspion + SD kaart opname

 

Digitale deurspion + Opname + MMS 

deurspion

 

Bekijk nu ook het complete assortiment Deur beveiligingscamera's

 

deurspion

 

Hoe werkt een digitale deurspion?
Een digitale deurspion bestaat uit een camera die in het kijkgat van de deur dient te worden geplaatst. U dient dus een gat in uw deur te maken waar aan de buitenkant de camera module komt te hangen en aan de binnekant een LCD scherm waarop de beelden van de camera zijn te zien. De installatie is verder redelijk simpel en kan ook zelf worden gedaan. Wanneer er iemand voor de deurstaat en u drukt op de knop onder het LCD scherm dan zal het scherm de persoon tonen die voor de deur staat. U kunt dan beslissen of u wel of niet de deur open doet. Sommige van de digitale deurspion camera modellen hebben tevens opslag en kunnen automatisch bij beweging een foto of film maken. Zo weet u ook wie er aan uw deur was wanneer u zelf niet thuis was. 

Modellen deurspion?:
Er zijn zeer veel verschillende digitale deurspion camera's te koop. Zo is er een simpel model die met een AV kabel op een scherm of recorder kan worden aangesloten, maar zijn er ook modellen waar het kastje aan de binnenkant van de deur een SD kaart slot heeft waar de beelden van de digitale deurspion camera kunnen worden opgenomen. Recent is een premium model aan ons assortiment toegevoegd waarmee het mogelijk is een foto per MMS te ontvangen op uw telefoon.

 

Deurspion kopen:
Onderstaand hebben wij de links geplaatst naar de verschillende deurspion camera's die te koop zijn.

 

Digitale deurspion    

 

Digitale deurspion + SD kaart opname

 

Digitale deurspion + opname + MMS 

 

Bekijk nu ook het complete assortiment Deur beveiligingscamera's