Wanneer u overweegt een draadloos alarmsysteem te kopen zit u hier op de juiste locatie. U kunt hier meer informatie vinden over draadloze alarmsystemen en verschillende systemen bekijken.

Alarmsystemen voor thuis

Alarmsystemen zijn in tal van verschillende varianten leverbaar. Doordat dit soort alarmsystemen de laatste tijd een enorme ontwikkeling hebben doorgemaakt zijn ze steeds populairder. Dit heeft te maken met verbeterde technieken en het gebruiksgemak van de systemen. De meeste alarmsystemen beschikken tegenwoordig bijvoorbeeld over een GSM melder! Zo wordt u via uw telefoon gewaarschuwd wanneer er iets aan de hand is. Daarnaast is het grote voordeel van een draadloos alarmsysteem dat er geen kabels getrokken hoeven te worden. De sensoren van alarmsystemen werken namelijk op batterijen en kunnen een signaal draadloos versturen naar een bedieningspaneel. Doordat er een simkaart in de module zit ingebouwd zal deze automatisch contact leggen met een vooraf ingesteld nummer. U kunt uw draadloze alarmsysteem ook verbinden met een alarmcentrale, op deze manier wordt er direct een melding gemaakt en kan de Politie ter plaatse kijken of er iets aan de hand is. Als uw alarmsysteem staat aangesloten op een meldcentrale staat er 24 uur per dag en 7 dagen per week iemand klaar om u te alarmeren.

Verschillende soorten alarmsystemen

Omdat er verschillende soorten alarmsystemen zijn is het belangrijk om af te wegen welk alarmsysteem het best bij u past. Denk aan één van de volgende systemen:
Wanneer u voor dit alarmsysteem kiest kunt u zowel kiezen voor het GSM als Wi-Fi netwerk in uw woning of kantoor. U kunt dit systeem in principe op iedere gewenste locatie gebruiken! Doordat dit systeem vrij eenvoudig is te installeren kunt u dit zelf doen. Daarnaast worden er draadloze sensoren meegeleverd, u kunt deze eenvoudig aan uw alarmsysteem koppelen. Wilt u uw eigendommen met uw telefoon beveiligen? Dan kunt u dat met dit GSM alarm doen. Dit systeem houdt het op de batterij tot ongeveer een half jaar vol. U kunt uw alarm koppelen aan maximaal zes verschillende nummers. Als de bewegingsmelder iets waarneemt zal er automatisch een bericht worden verzonden. Een draadloze deurmelder maakt het mogelijk om een melding te geven wanneer het contact tussen een magneetstrip en sensor verloren wordt. Als een deur wordt geopend ontvangt u er dan ook direct een melding van! Op deze manier hoeft u geen kabels te gebruiken, deze draadloze melder werkt op batterijen.

Draadloos alarmsysteem bestellen bij Sitcon.nl

Overweegt u een alarmsysteem te gaan gebruiken? Mogelijk weet u op basis van onze alarmsystemen niet welke het best bij uw situatie past. Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.