• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Draadloze camera: live meekijken met de beelden

Een draadloze camera waar je de beelden live vanaf elke locatie ter wereld kunt bekijken bestaande uit een draadloze beveiligingscamera en een USB ontvanger. De USB receiver komt met windows software die je op de omputer dient te installeren. De software heeft buiten optie's als het opnemen van de beelden continue of bij beweging dat er live mee kan worden gekeken vanaf een andere locatie.

draadloze camera

Draadloze camera live view:
Het direct meekijken met de videobeelden van de draadloze camera is een nieuw concept. In de software van de USB ontvanger zitten instellingen waarmee u de draadloze camera vanaf een andere computer benaderbaar maakt. Je dus zo bijvoorbeeld op je werk meekijken en live zien wat er voor de draadloze camera gebeurt. Wel is het van belang dat de computer waar de usb receiver op aangesloten zit aan blijft staan.

Het verschil tussen draadloze cameras en IP cameras vervaagt hiermee, omdat het eerder enkel met IP camera's goed mogelijk was vanaf een andere locatie de beelden te bekijken. Wanneer je maar 1 draadloze camera nodig hebt voor het beveiligen van bijvoorbeeld je oprit is deze draadloze camera de beste optie om te kopen. 

Digitaal signaal:
In tegenstelling tot veel andere draadloze cameras die te koop worden aangeboden heeft deze draadloze camera met infrarood ontvanger digitaal signaal. Dit betekent dat de verbinding tussen de draadloze camera en de ontvanger op een unieke frequentie zit en de camera zo over langere afstand storingsvrij kan worden gebruikt en niet stuurt op bijvoorbeeld je WIFI netwerk of andere draadloze verbindingen.

Meer lezen over deze live view draadloze camera of deze kopen?:

Draadloze camera + live view

 

Nieuwe versie live view camera set leverbaar:
Begin dit jaar is er een aanpassing aan de software van de live view camera sets gedaan waardoor het nog eenvoudiger is vanaf een andere locatie of vanaf uw mobiele telefoon live de camera beelden te bekijken. Ook is er een nieuwe Live view camera set toegevoegd aan ons assortiment:

Draadlope binnencamera set + Live View

 

Lees ook ons andere blog artikel over: Draadloze camera´s

 

Draadloze bewakingscamera's met LCD ontvanger:
Buiten draadloze bewakingscamera's die een USB stick als ontvanger hebben zijn er ook draadloze beveiligingscamera sts te koop waarbij de ontvanger een 7 inch scherm is met ingebouwde SD kaart recorder. De beelden worden dus bij deze set niet op een computer opgenomen, maar op een SD kaart die in het 7 inch TFT scherm zit. Voor veel mensen is dit de meest gebruiksvriendelijke draadloze camera set, omdat je geen verstand hoeft te hebben van computers en het gelijk plug & play is te gebruiken.

Bekijk hier de 7 inch: Draadloze camera set

 Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 173 beoordelingen