Onze nieuwste draadloze mini camera set bestaat ui een mini draadloze camera en een ontvanger met SD kaart opname en de mogelijkheid tot het bekijken van de beelden via een andere computer of smartphone, zoals iPhone. De draadloze mini camera set maakt in tegenstelling tot sommige andere mini camera sets die draadloos zijn gebruik van digitaal signaal, waardoor er 99% minder storing is tussen de mini camera en de draadloze ontvanger.

draadloze mini camera set

 

Digitaal draadloos signaal - mini camera set:
Deze draadloze mini camera set maakt gebruik van een digitaal draadloos signaal wat in tegenstelling tot het veel gebruikte analoge 2,4 ghz draadloze signaal geen last heeft van storingen door andere aanwezige signalen zoals WIFI netwerken of andere draadloze camera's. Veel andere draadloze mini camera sets maken og gebruik van analoog draadloos signaal wat in de praktijk veel te storingsgevoelig is. Ook de afstand van de draadloze mini camera tot de recorder kan met analoog draadloos signaal maar tot 10 meter bedragen terijl dit bij digitaal draadloos signaal wel tot 30 meter storingsvrij beeld van de draadloze mini camera kan doorgeven.


Opnemen beelden draadloze mini camera set:
De draadloze recorder heeft een SD kaart slot, werlke tot 32 GB SD kaart ondersteund. De recorder kan hier de beelden van de draadloze mini camera bij beweging, continue of op ingestelde timer opslaan. Het voordeel van de opname op SD geheugen is dat de recorder geen geluid maakt zoals soms bij harde schijf recorders het geval is.

Beelden op afstand bekijken van de draadloze mini camera set:
De draadloze recorder kan met de meegeleverde software op een Windows computer worden aangesloten, waarna het mogelijk wordt vanaf een andere locatie op een computer of smartphone zoals een iPhone of Android telefoon de beelden live te bekijken. Het systeem werkt plug & play en u hoeft hierdoor niets in de router of computer in te stellen om het te laten werken. Wel dient u de computer waar de recorder van de draadloze mini camera set op zit aangesloten aan te laten staan voor het meekijken op afstand. voor het bekijken van de beelden van de draadloze mini camera set op een iPhone of Android telefoon is er een speciale App te downloaden.

 

Een draadloze mini camera set kopen?:
Bekijk in onze webshop de nieuwste Draadloze mini camera set