Waar lange tijd Full HD resoluties enkel beschikbaar waren bij HD IP en HD-SDI beveiligingscamera's is er nu ook een mini camera model met een spy pinhole lens welke in Full HD, 1920 x 18080 (1080P) beelden kan doorgeven. Bij het plaatsen van een verborgen camera is vaak beperkte ruimte beschikbaar en is dus het formaat van de mini spy camera erg belangrijk. Deze Full HD spy camera heeft zeer compacte afmetingen van 42 x 42 x 34 mm, maar het meest belangrijkste voor plaatsing is de pinhole lens die bijvoorbeeld in een voorwerp of plafond kan worden weggewerkt.

Full HD mini spy camera


Toepassingen Full HD mini spy camera:
De Full HD mini spy camera is zeer geschikt voor verborgen toepassingen waar de beeldkwaliteit toch van de hoogste kwaliteit moet zijn, omdat dat het een zeer kleine camera betreft. De Ful HD mini spy camera kan met de pinhole lens op zeer veel plaatsen worden weggewerkt zodat deze niet opvalt. Te denken valt aan het inbouwen in een systeemplafond, nooduitgang verlichting of het plaatsen in bijvoorbeeld een ordner.

 

Full HD beelden mini spy camera:
Nu de laatste HD-SDI techniek tevens beschikbaar is voor consumenten is het voor een ieder mogelijk met een CCTV beveiligingscamera systeem in Full HD beelden op te nemen. Dus nooit meer last van korrelige beelden en zelfs zulk scherp beeld dat toepassingen als kentekenregistratie mogelijk zijn. Deze mini spy camera met pinhole lens kan beelden in Full HD, 1080P weergeven met 30 frames per seconden en beelden in 720P met 60 frames per seconden.


1100 TV lijnen Full HD mini spy camera:
Waar conventionele CCTV bewakingscamera's en spy camera's een maximale aantal TV lijnen konden hebben van 650 / 700 is bij de HD-SDI mini camera dit een sterk verbeterde 1100 of meer TV lijnen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een Panasonic 2 Megapixel lens meteen resolutie van 2010 x 1108 pixels.


Overdag en 's avonds duidelijk beeld:
De Full HD mini spy camera heeft een lens sensor welke zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid licht die aanwezig is. Zo geeft deze HD mini spy camera overdag de beelden in kleur weer en heeft een minimale lichtgevoeligheid van 0.2 Lux, terwijl met weinig licht wordt overgeschakeld naar een zwart / wit stand waarbij de lichtgevoeligheid maar 0.001 Lux bedraagt.


Opnemen beelden Full HD mini spy camera:
Om de beelden van de Full HD mini spy camera op te nemen heeft u een HD-SDI recorder nodig. Het is helaas niet mogelijk om de HD-SDI mini spy camera aan te sluiten op een andere digitale videorecorder / DVR. Wel is het mogelijk met een HD-SDI naar HDMI converter de beelden van de Full HD spy camera rechtstreeks weer te geven op een TV of monitor. Zo kan deze Full HD mini spy camera bijvoorbeeld worden gebruikt bij presentaties of stands en zo direct een bepaald beeld weergeven. De HD-SDI naar HDMI converter kunt u bestellen onder het TAB accessoires.

 

Overige eigenschappen Full HD mini spy camera:
- 1/3 Progressive Panasonic CMOS lens
- 2010 (H) x 1108 (V) totale pixels
- 1920 (H)  x 1080 (V) actieve pixels
- 2 Mega Pixel, 3.7 mm pinhole lens
- Color: 0.2 Lux, 0,01 Lux BW
- Resolutie: 1080P (30 / 25 fps) / 720P (60 / 50 fps) / 1100 TV lijnen
- S/N ratio: meer dan 50 dB
- Shutter speed: Auto 1/25 -0 1/3000 Sec
- OSD menu
- 2 en 3D DNR
- WDR
- Backlight compensation
- Digital zoom 0 - 96 x
- Mirror / Flip
- Privacy masking 32 zones
- HD-SDI video output (SMPTE 292M) /  CVBS 1.0Vp-p 75 ohm
- DC 12V, 500 mAh
- Van -10 tot 50 werk temperatuur
- 42 x 42 x 34 mm
- 220 gram

 

Full HD mini spy camera kopen:
De Full HD mini spy camera is los of in combinatie met een HF recorder te koop on onze online winkel, maar hjet is ook mogelijk de camera en beeldkwaliteit in onze showroom te bezichtigen. Bekijk nu de productpagina van de: Full HD mini spy camera

 

Bekijk hier al onze Mini Spy Cameras