• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GPS tracker met simkaart: volg uw voertuig of personen

Met een GPS tracker is het mogelijk om de locatie van voertuigen, personen en huisdieren te traceren. Altijd en overal kan een locatie per sms worden opgevraagd. Een GPS tracker die samenwerkt met een simkaart is de meest logische keuze. Deze is geschikt voor het beveiligen van personen, kinderen en goederen. 

GPS tracker voor personen

Een GPS tracker horloge is zeer geschikt voor het lokaliseren van personen. Denk hierbij aan kinderen, ouderen of mensen met een beperking. De GPS tracker wordt net als een normaal horloge om de pols gedragen. Via een ingebouwde ontvanger vraagt u de betreffende positie op. Dit doet u door een sms te sturen naar een simkaart die verbonden is, een GPS tracker stuurt vervolgens de GPS positie terug.

Het horloge biedt de mogelijkheid om een Google Maps link naar uw mobiele telefoon te verzenden. Hiervoor heeft uw telefoon een internetverbinding nodig. Ook is het horloge voorzien van een SOS-knop. Hiermee kan de drager in geval van nood een vooraf ingesteld nummer bereiken.

Ook de GSM-telefoon GPS tracker is een aanrader. Deze is speciaal ontwikkeld voor ouderen of mensen die extra risico lopen. De GSM telefoon is voorzien van gebruiksvriendelijke grote knoppen, zes sneltoetsen en een SOS-knop. Ook is er afluisterapparatuur in deze telefoon ingebouwd. 

GPS beveiliging voor kinderen

In bepaalde situaties is het beter om toezicht te houden op kinderen. Denk aan vakanties, een bezoek aan een pretpark of jonge kinderen die alleen op pad gaan. De GPS tracker voor kinderen wordt door middel van het bijgeleverde koord om de nek gedragen. De GPS tracker is voorzien van een knop om berichtjes mee te sturen en vier voorgeprogrammeerde nummers. Ook is er afluisterapparatuur in deze telefoon ingebouwd. 

Lokaliseren van huisdieren

Een weggelopen hond of een kat die niet thuiskomt, de GPS tracker voor dieren geeft duidelijkheid. Deze tracker wordt aan de halsband van het huisdier bevestigd, bevat een oplaadbare batterij en is geschikt voor elke willekeurige simkaart. Speciaal voor deze mini GPS tracker is er een app ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om geofence in te stellen. Wanneer uw huisdier het aangegeven gebied verlaat, ontvangt u een bericht. 

Volgsysteem voor voertuigen

Bescherm uw auto, motor of boot tegen diefstal dankzij het professionele GPS volgsysteem. Ontvang dagelijks een GPS locatie of Google Maps link per sms. De accuduur van de tracker is vier weken. Deze GPS trackers met simkaart zijn uitermate geschikt voor het volgen van bedrijfsvoertuigen. 

Welke simkaart kan ik gebruiken?

Een simkaart is ontworpen om verbinding te maken via een mobiele telefoon. Verschillende merken kunnen functioneren met een GPS tracker. Toch moet rekening worden gehouden met het feit dat de service van een provider niet altijd op deze dienst is ingericht. Voor GPS trackers wordt een simkaart van KPN of T-Mobile aangeraden. Belgen kunnen het best Mobistar of Proximus gebruiken. In het buitenland werkt een GPS tracker via verschillende providers en heeft u dit lastiger onder controle.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen