• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GSM afluisterapparatuur verborgen in stekkerdoos

GSM afluisterapparatuur verborgen in stekkerdoos

Met afluisterapparatuur kunt u gesprekken opnemen of bewijsmateriaal verzamelen. GSM afluisterapparatuur is vanaf afstand bedienbaar. Het is belangrijk dat deze apparatuur niet herkenbaar is. Daarom kiest u voor afluisterapparatuur verborgen in een werkende stekkerdoos. Niemand die in de gaten heeft dat er meegeluisterd wordt.  

Professionele GSM afluisterapparatuur

Hoe werkt GSM afluisterapparatuur? U plaatst een prepaid simkaart in het apparaat. De stekkerdoos wordt compleet met geïnstalleerde simkaart geleverd. Vervolgens belt u met een vast of mobiel nummer naar het nummer van de simkaart. Op dat moment activeert u het afluisterapparaat. De microfoon vangt geluiden en gesprekken op, die u via uw telefoon hoort. Naast dit model heeft u ook de keuze uit een stekkerdoos met alarmfunctie. Deze detecteert geluiden en stelt u hiervan op de hoogte. Zo kunt u direct actie ondernemen. Dankzij de ingebouwde GSM zender werkt deze op het mobiele netwerk. Het maakt niet uit waar u zich bevindt: de GSM afluisterapparatuur werkt vanaf elke afstand. Zelfs wanneer u zich in het buitenland bevindt ondervindt u geen problemen, mits u over een goede verbinding beschikt.  

Voeding via netstroom: geen interne batterij

Interne batterijen kunnen snel leeglopen. De GSM zender is in een werkende stekkerdoos ingebouwd. Deze sluit u aan op het stopcontact. De stekkerdoos functioneert niet alleen als afluisterapparatuur maar levert ook stroom aan aangesloten apparaten. Niemand zal hierdoor in de gaten hebben dat de ruimte wordt afgeluisterd. De afwezigheid van een interne batterij biedt u nog een voordeel: u hoeft deze nooit te vervangen. Dit bespaart u extra tijd en kosten.  

Geluidskwaliteit en overige specificaties

De GSM afluisterapparatuur verborgen in een stekkerdoos levert een uitstekende geluidskwaliteit. U kunt duidelijk alle gesprekken volgen. Het is niet mogelijk om hier opnames van te maken. Heeft u een smartphone, dan adviseren wij u om gebruik te maken van een gespreksopname-app. Deze applicatie is gratis verkrijgbaar voor Android of iOS. De software slaat telefoongesprekken automatisch op uw smartphone op. Dit geldt ook voor gesprekken die u via GSM afluisterapparatuur binnenkrijgt. De stekkerdoos heeft een microfoongevoeligheid van 5 tot 10 meter. Houdt u hier bij plaatsing rekening mee. Er is een stemfilter en geluidsdetectie aanwezig. Ook is het model uitgerust met een simkaartslot. U kunt gebruikmaken van de bijgeleverde simkaart of hier een nieuwe in plaatsen. Praktisch wanneer u afluisterapparatuur in het buitenland gebruikt. De adaptervoltage bedraagt 110 - 220 volt en is hiermee nagenoeg overal binnen Europa bruikbaar. De kabel van de stekkerdoos heeft een lengte van 235 mm en komt overeen met een doodnormale stekkerdoos. U ontvangt bij deze GSM zender een duidelijke handleiding.  

Wat u nog moet weten

Het afluisteren van gesprekken mag in sommige gevallen niet. Zorg daarom dat afluisterapparatuur verborgen blijft. U blijft zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de GSM zender stekkerdoos. U bent in ieder geval verzekerd van de hoogste geluidskwaliteit.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen