Wilt u gsm gesprekken opnemen maar heeft u geen behoefte aan de rompslomp die het verbinden van kabels aan de gsm telefoon en gsm recorder met zich meebrengt? Dan is de Call Mynah GSM recorder het product voor u! De Call Mynah gsm recorder werkt geheel zonder kabels en maakt via bluetooth verbinding met uw gsm telefoon net zoals bijvoorbeeld uw carkit dat doet.

 

telefoongesprek opnemen

 

Automatisch GSM gesprekken opnemen:
De Call Mynah gsm recorder dient binnen een straal zo'n 20 meter van de telefoon te liggen, maar kan natuurlijk ook gewoon bij uw mobiele telefoon in de zak. De gsm recorder is zo in te stellen dat automatisch alle inkomende en uitgaande gsm gesprekken in digitale kwaliteit worden opgenomen. U kunt dus achteraf duidelijk verstaan wat u zelf en wat er tegen u is gezegd. De Call mynah gespreksrecorder heeft een interne oplaadbare batterij, waarmee 8 uur continue kan worden opgenomen en de gsm recorder 150 uur standby kan staan. Verder heeft het interne geheugen voldoende ruimte met een maximale opname capaciteit van zo'n 340 uur.

Toepassingen GSM receorder:
De mogelijke toepassingen van de Call Mynah GSM recorder zijn zeer ruim en is geschikt voor zowel mensen die dit product zakelijk wensen te gebruiken of prive. Ongetwijfeld heeft u ook wel eens spijt gehad dat u een (gsm gesprek) niet heeft opgenomen om later uw gelijk te bewijzen. Het voordeel van deze GSM recorder is vooral het gebruiksgemak, omdat er geen snoeren aan de gsm hoeven te worden gesloten en de enige vereiste is dat uw mobiele telefoon bluetooth heeft.

Opnemen gsm gesprekken legaal:
Het opnemen van GSM gesprekken is nog steeds toegestaan, lees hier: Opnemen gesprekken legaal?

Memorecorderm functie:
Buiten het opnemen van GSM gesprekken kan de Call Mynah ook gewoon als dictafoon dienen en tevens uw persoonlijk gevoerde gesprekken opnemen. U hoeft dus niet met twee voice recorders te lopen voor het opnemen van memo's en mobiele telefoongesprekken.

 

GSM recorder kopen:
De Call Mynah gsm recorder is nu hier online te koop: GSM recorder of kijk in oze telefoonrecorder shop voor ons complete assortiment telefoonrecorders!

 

Bekijk hier al onze Telefoonrecorders