• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Hoe werken draadloze bewakingscamera´s?

Draadloze bewakingscamera´s maken het mogelijk om draadloos beelden op te nemen. Voor draadloze bewakingscamera´s heeft u uitsluitend een stroomkabel nodig. Het signaal wordt ontvangen via een radiofrequentie of door een WiFi-verbinding. Zo hoeft u minder kabels te spannen en zijn uw camera´s op een nette manier weggewerkt. Draadloze bewakingscamera´s worden meestal met een recorder geleverd en er kan via de cloud worden opgeslagen. Draadloze bewakingscamera´s versturen in sommige gevallen een signaal via het elektriciteitsnetwerk, dit gebeurt door middel van Powerline adapters. Door deze techniek hoeft u uitsluitend een stekker in het stopcontact te steken en zal er vervolgens verbinding met een recorder worden gezocht. Dit gebeurt via het elektriciteitsnetwerk dat al is aangelegd.

Draadloze bewakingscamera´s van Sitcon.nl

Bij Sitcon.nl kunt u verschillende soorten draadloze bewakingscamera´s vinden. Denk aan:

Deze 720p HD draadloze camera set, bestaat uit een bewakingscamera en 9 inch scherm met ingebouwde SD-kaart recorder. U kunt hier tot vier camera´s tegelijk op aansluiten. Het systeem is volledig storingsvrij en kunt u zelf plaatsen. De draadloze camera beschikt over nachtzicht en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Het bereik van de camera naar de recorder kan maximaal 50 meter bedragen. Wanneer er sprake is van muren of obstakels zal het bereik minder groot zijn.

Deze 720p HD pan / tilt draadloze camera set, bestaat uit een 9 inch scherm met een ingebouwde SD-kaart recorder en vier bewakingscamera´s. U kunt dit beveiligingssysteem op een eenvoudige manier installeren, zonder veel snoeren te gebruiken. De bewakingscamera´s en recorder hoeven uitsluitend op een stroomkabel te worden aangesloten. U kunt de bewakingscamera´s besturen via de smartphone of een recorder. De camera´s zijn niet waterdicht en kunnen daardoor alleen binnen gebruikt worden. Zonder obstakels of muren kan er een bereik van maximaal 50 meter bereikt worden.

Deze 4K Ultra HD set maakt het mogelijk om beelden op te nemen in de hoogste kwaliteit. Zo kunt u de details bekijken en zal er niets over het hoofd worden gezien. De bewakingscamera´s beschikken over nachtzicht, waardoor het geen enkel probleem is om beelden in het donker op te nemen. Het systeem is eenvoudig draadloos te maken met Powerline adapters, door middel van deze technologie kan het signaal over het elektriciteitsnetwerk vervoerd worden. De bewakingscamera´s beschikken over een gemotoriseerde lens, er kan zowel via de smartphone als bijgeleverde recorder worden ingezoomd. Er kan worden opgenomen door middel van een HD recorder, de ingebouwde SD-kaart recorder en via cloud opslag. Door de verschillende mogelijkheden, kunt u uw beelden eenvoudig veiligstellen en weet u zeker dat camerabeelden bewaard blijven. Zelfs als uw volledige systeem verdwijnt.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 180 beoordelingen