Binnen de muren van uw kantoor wordt soms gevoelige informatie gedeeld. Wat betekent het voor u als concurrenten, klanten of de overheid met u meeluisteren? Steeds vaker wordt afluisterapparatuur ingezet om belangrijke informatie in te winnen. Het installeren van afluisterapparatuur wordt steeds eenvoudiger en de apparatuur is steeds goedkoper! Bent u bang voor afluisterapparatuur of wilt u het zekere voor het onzekere nemen? Dan is afluisterbeveiliging, afluisterdetectie of een afluisteronderzoek interessant. Zo sluit u uit dat er technische hulpmiddelen zijn waarmee u wordt afgeluisterd!

kantoor beschermen tegen afluisterapparatuur


Afluisterapparatuur detectie gebruiken

Het detecteren van afluisterapparatuur wordt steeds lastiger. Toch is het mogelijk om detectiesystemen te gebruiken waarmee u afluisterapparatuur opspoort. Zo kunt u zenders in de buurt vinden en kunt u snel ontdekken of iemand meeluistert. Bij afluisterapparatuur wordt er meestal een bepaalde detectierange gebruikt, de detectierange is groter als er een sterker signaal is. U kunt detectiesystemen gebruiken die afluisterapparatuur detecteren die via een GSM netwerk werken en u kunt magnetische velden detecteren wanneer er afgeluisterd wordt via een radiofrequentie.


Beveiliging tegen afluisteren

Wilt u afluisterapparatuur storen en voorkomen dat u wordt afgeluisterd? Kies dan voor een afluister beveiligingssystemen. U weet met dit soort systemen zeker dat u veilig kunt bellen of spreken. Wanneer afluisterapparatuur wordt ingezet zal er enkel ruis of onverstaanbaar geluid te horen zijn. Wilt u zeker weten dat een afluister beveiligingssysteem werkt? Dan is het raadzaam om dit met afluisterapparatuur te testen. Houd er rekening mee dat afluisteren tegenwoordig op allerlei manieren mogelijk is. Zo kan het kraken van uw smartphone of computer ook een manier zijn om uw communicatie te volgen. Gebruik een virusscanner of gebruik technologieën waarmee uw communicatie versleuteld wordt.


Onderzoek tegen afluisteren

Wilt u er zeker van zijn dat er geen afluisterapparatuur gebruikt wordt? Dan kunt u dit op professionele wijze laten onderzoeken! Bij Spywebshop.nl zijn er verschillende mogelijkheden:

 

Wanneer u voor professioneel onderzoek kiest kunt u dit het best door een specialist laten doen. Spywebshop.nl heeft de middelen en kennis om afluisterapparatuur op een effectieve manier op te sporen. Op basis van de oppervlakte van uw woning kan er onderzoek gedaan worden. Ook ’s nachts en in de avond kunnen wij dit onderzoek uitvoeren. Op basis van een professionele rapportage laten wij zien welke bevindingen er zijn.

 

Wilt u er zeker van zijn dat u niet in uw auto wordt afgeluisterd en wilt u uitsluiten dat u gevolgd wordt. Naast het traceren van afluisterapparatuur onderzoekt Spywebshop.nl of er een GPS volgsysteem in uw auto zit. Wij doen dit met professionele apparatuur die ook door allerlei overheidsinstellingen gebruikt wordt.

 

Wilt u een onderzoek naar afluisterapparatuur binnen uw kantoor doen? Ook daarmee is Spywebshop.nl u op discrete wijze van dienst. Wij kunnen uw kantoor, bedrijfspand of loods controleren op afluisterapparatuur. Aan het eind van ons onderzoek wordt professioneel gerapporteerd. Wilt u een afluisteronderzoek in de avond of in het weekend inplannen? Ook dat is mogelijk. U kunt anti afluisterapparatuur direct via onze webshop bestellen. Wilt u een afluisteronderzoek uitbesteden? Ook dan zijn wij u van dienst. Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.