Recent hebben wij een nieuwe keychain camera in ons assortiment toegevoegd waar wij zeer positieve feedback en reviews van hebben ontvangen. De keychain hd sleutelhanger camera is van het merk Lawmate wat bekend staat om zijn hoge kwaliteit spycams.

keychain camera

 

Hoe werkt de keychain camera:
De keychain camera is een spycam waar zowel de camera lens als het opname systeem in hetzelfde kastje zit. Er dient aan de zijkant een micro SD kaart worden geplaatst (4 GB meegeleverd) waar de beelden op worden opgenomen. Bovenop de keychain camera zitten 3 knopjes, waarmee de keychain camera bediend. Met het eerste knopje wordt de keychain camera aangezet en vervolgens kan er een foto of een video worden gemaakt. 

Foto of video functie keychain camera:
Met de keychain camera is het mogelijk zowel foto´s als video te maken. Nadat de keychain camera is aangezet kan er door eenmaal op de functie knop te drukken een foto worden gemaakt en als langer op de functie knop van de keychain camera wordt gedrukt zal de video opname starten.


Onopvallende werking - keychain camera:
Het lampje dat bovenop de keychain camera zit licht enkel op bij het aan / uitzetten van de keychain camera en bij het beginnen met filmen. Wanneer namelijk met filmen wordt gestart zal het lampje nog 4 x snel oplichten, zodat je weet dat de keychain camera in de juiste modus staat en het lampje zal vervolgens uitgaan. Dit heeft als voordeel dat als bijvoorbeeld de keychain camera wordt gebruikt om een gesprek te filmen dit de gesprekspartner niet zal opvallen.

Afspelen beelden - keychain camera:
Nadat er foto's en of video opnames met de keychain camera zijn gemaakt kunnen deze op een computer worden bekeken. Wanneer de keychain camera met de meegeleverde usb kabel aan de computer wordt aangesloten zal deze de keychain camera direct herkennen als externe harde schijf. De gemaakt foto en videobestanden zijn dan direct te bekijken of over te zetten naar de computer of externe harde schijf.

 

Eigenschappen HD keychain camera:
- Eenvoudige bediening
- H.264 video compressie
- 720P HD, 1280 x 720 pixels bij 30 fps
- 5 Megapixel foto's
- 0,7 mm pinhole lens
- Optioneel vibratie alert
- 3 in 1 functie: Video opname, Camera, Webcam
- Datum / Tijd stempel 

Wat wordt er geleverd bij de keychain camera:
- HD Keychain camera
- USB kabel
- Nederlandse handleiding
- 4 GB micro SD kaart meegeleverd
- Gratis verzending Nederland en Belgie


Keychain camera kopen:

Link naar de productpagina van de: HD keychain camera

 

Bekijk hier alle Spy Cameras