De komst van de digitale knoopcamera met HDMI aansluiting staat voor een doorbraak in spy-camera techniek. De knoop camera heeft door de digitale hdmi kabel geen kwaliteitsverlies naar de portable recorder toe en kan hierdoor in HD filmen.


knoopcamera

1.3 MP resolutie - knoopcamera:
De digitale knoopcamera heeft een 800 TV lijnen lens waarmee tot een resolutie van 1.3 MP mee kan worden gefilmd. Doordat de video wordt doorgegeven via de hdmi mini kabel is er geen sprake van kwaliteitsverlies zoals dit bij analoge spy cameras het geval is.

WDR video functie - knoopcamera:
Waar veel spy camera's moeite hebben met filmen in slechte of wisselende lichtomstandigheden heeft deze digitale knoopcamera altijd perfect beeld door de WDR functionaliteit. Dit betekent dat als bijvoorbeeld voor een raam wordt gefilmd waar zowel licht van de lampen binnen als van buiten is de camera dit automatisch compenseert en goed beeld houdt.

Lage lux - knoopcamera:
De digitale knoopcamera kan door zijn lage lux van 0,05 is donkere ruimtes zoals een bar of discotheek filmen. De inzet door dit hoog lichtbereik heeft hierdoor een groter bereik.


Verwisselbare lenzen - knoopcamera:
De digitale knoopcamera wordt geleverd met verschillende knopen die op de lens kunnen worden geklikt. Zo is het mogelijk deze knoopcamera te gebruiken met een blouse, vest of jas. Ook worden er diverse extra knopen per maat meegeleverd, odat de andere knopen van het kledingstuk door dezelfde knopen zijn te vervangen wanneer het echt niet moet opvallen.

Mini HDMI interface - knoopcamera:
De digitale knoopcamera geeft de beelden en geluid door via een mini HDMI kabel aan de portable ontvanger (PV-500 EVO). De ontvanger heeft een HSMI camera ingang die tegelijkertijd de voeding doorgeeft aan de knoopcamera. Doordat de portable recorder HD kwaliteit ondersteund en de video wordt doorgegeven via HDMI is er geen kwaliteitsverlies merkbaar.

 

Bekijk hier de productpagina van de Digitale knoopcamera

 

Ook hebben wij een analoge knoopcamera in ons assortiment welke met een willekeurige AV (portable) recorder kan worden gebruikt maar wel een hoge kwaliteit heeft met 550 TV lijnen.

 

Bekijk hier alle Spy camera´s