De meeste inbrekers betreden uw woning of bedrijfspand via de voorkant. Door een bouwlamp in werking te stellen kunt u ongenodigde gasten afschrikken. Wanneer zij niet van uw bouwlamp schrikken zullen alle activiteiten zichtbaar zijn en kan iemand uit de buurt alarm slaan. Een bouwlamp met bewegingsmelder is een steeds populairdere methode om inbrekers af te schrikken. Daarnaast kost dit veel minder dan een professioneel alarmsysteem of een set met bewakingscamera’s. Wanneer u uw beveiliging verder wilt verbeteren zullen dergelijke maatregelen echter onvermijdelijk zijn. Ontdek in dit artikel de mogelijkheden en maak uw afweging.

Wat is een opritverklikker met schriklamp?

Een opritverklikker met bouwlamp beschikt over een bewegingssensor en een ontvanger. Wanneer er beweging gedetecteerd wordt zal de bouwlamp schijnen en wordt er een signaal naar de ontvanger verstuurd. Wanneer er een signaal wordt ontvangen kan deze ontvanger een beltoon of alarm laten horen. Zo hoort u het direct als er iemand in de tuin loopt. U kunt deze opritverklikker met schriklamp zowel aan de voor- als achterkant van uw woning of bedrijfspand plaatsen.

Hoe werkt een opritverklikker met schriklamp?

Bij Sitcon.nl vindt u een opritverklikker met schriklamp. De schriklamp wordt horizontaal op de muur bevestigd op ongeveer 2 meter hoogte. De lamp dient voorzien te worden van netstroom en een draad. Wanneer u dit gedaan heeft is het tijd om de bewegingsmelder in te stellen. Als u dit goed doet gaat uw bewegingsmelder aan wanneer iemand uw territorium betreedt. De melder werkt op batterij en wordt meegeleverd. U kunt instellen hoeveel seconden uw schriklamp blijft branden.

Maatregelen naast een opritverklikker met schriklamp

Een opritverklikker met schriklamp is een mooie manier om ongenodigde gasten te weren! Echter zijn er ook allerlei andere maatregelen te bedenken waarmee u uw beveiliging kunt verbeteren. U kunt deze naast uw opritverklikker gebruiken of in plaats van uw opritverklikker. Denk aan bewegingsmelders in uw ramen en deuren of beveiligingscamera’s. Wanneer u een berichtje van uw bewegingsmelder ontvangt kunt u via uw beveiligingscamera’s direct zien of er iets aan de hand is. De meeste beveiligingssystemen zijn namelijk aangesloten op het internet, zo kunt u uw bewakingsbeelden rechtstreeks via uw smartphone bekijken.

Opritverklikker met schriklamp bestellen

Via deze link kunt u direct een opritverklikker met schriklamp bestellen. Twijfelt u of dit de meest doeltreffende methode is om uw woning of bedrijfspand mee te beveiligen? Of wilt u uw beveiliging verder uitbreiden? Wij voorzien u graag van advies! Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.