• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Nieuwe hoge kwaliteit mini camera sets leverbaar

Nu de markt wordt overstroomd met goedkope mini camera sets uit China wordt is het steeds lastiger aan kwalitatieve spycams te komen. Omdat voor veel toepassingen er behoefte is aan een camera welke niet valt onder het label 'Gadget' hebben wij ons mini camera assortiment uitgebreid met hoogwaardige camera's uit Taiwan. Deze camera's bezitten allen zeer professionele eigenschappen en woden bijvoorbeeld door diverse overheidsinstantie's in Amerika gebruikt.

mini camera sets

 
Portable recorders - mini camera's:
De opname systemen die deze fabrikant levert hebben allen een ingebouwde Tijd/datum stempel en wachtwoordbeveiliging.   Ook is er een DVR in het assortiment waar een dienstnummer van bijvoorbeeld een agent of parkeerwacht is in te voeren zodat terug te zien is door wij de videobeelden zijn gemaakt. Ook hebben deze portable recorders een log bestand welke alle handelingen op de recorder bijhoudt. Dit is gedaan zodat de opgenomen beelden eerder als bewijs worden geaccepteerd in een rechtszaak, omdat kan worden aangetoond dat niet met de video opnames is geknoeid.

Hoge kwaliteit mini camera’s:
De mini camera’s van deze range hebben allen zeer professionele specificaties, zoals 550TV lijnen met eventueel een zeer lage lichtgevoeligheid van 0,005 lux en een lens diameter van soms maar 0,6 mm! Het verschil tussen deze kwalitatieve mini camera’s en de goedkopere mini camera’s is direct te zien bij de eerste opname. De helderheid van de beelden en de echtheid van de kleuren is van uitmuntende kwaliteit.

Verschillende soorten mini camera’s:
De mini camera sets zijn in verschillende varianten leverbaar, zoals een brilcamera, knoopcamera, pinhole camera, oordopjes camera, mini hd camera en snake camera. De voeding van de mini camera’s komt direct van de portable recorders welke een 5V uitgang hebben. In elke situatie voor het op het lichaam dragen van een mini camera of het inbouwen van een mini camera zijn nu dus hoge kwaliteit modellen beschikbaar.Bekijk hier het volledige assortiment: Mini camera sets

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 175 beoordelingen