Vanwege de vraag naar flexibele alarmsystemen en beveiligingssystemen waarbij er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van een vaste lijn hebben wij ons assortiment GSM alarmsystemen uitgebreid. De GSM alarmsystemen kunnen naar wens worden uitgebreid met extra sensoren, zoals een deursensor.

gsm alarm

Hoe werkt een GSM alarmsysteem?:
Een gsm alarmsysteem heeft als basis een simkaart nodig met een abonnement of pre-paid aansluiting. De simkaart zal namelijk bellen en/of een sms bericht sturen wanneer er een alarm melding is. In het gsm alarmsysteem dient u het nummer in te stellen wat bericht wordt bij een alarm. Bij veel gsm alarmsystemen zijn meer dan 1 telefoonnummer in te voeren, zodat u dus meer mensen op de hoogte kunt laten stellen van het alarm.   

Het voordeel van een alarmsysteem op basis van het GSM netwerk is dus de flexibiliteit waarmee het kan worden gebruikt. Zo kunt u dit systeem plaatsen in uw opslag of loods. Ook hebben veel huishoudens geen vaste telefoonlijn meer, maar willen toch graag hun woning beveiligen. Een GWSM alarmsysteem is hier dus uitermate voor geschikt.


Uitbreiding GSM alarm accessoires:
Begin dit jaar hebben we ons assortiment flink uitgebreid met accessoires voor (gsm) alarmsystemen. Zo kunnen wij nu uit voorraad leveren:

- Draadloze PIR melder
- Draadloze deurmelder
- Draadloze GAS detector

 

GSM alarmsysteem kopen?
Voor een compleet overzicht van alle (gsm) alarmsystemen kunt u terecht op onze categorie pagina: Alarmsystemen