Een opritverklikker bestaat uit een bewegingsmelder en een ontvanger met sirene die afgaat op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. De bewegingsmelder is waterproof en kan bijvoorbeeld op de oprit worden geplaatst en kan draadloos een signaal aan de ontvanger doorgeven die op dat moment een melding geeft.

 

opritverklikker

 

Werking opritverklikker:
Een opritverklikker bestaat uit 1 of meerdere bewegingsmelders en een basisstation. Er is een draadloze verbinding op 433 Mhz tussen de melder en het basisstation waar bij een beweging een signaal wordt verstuurd. Op het moment dat het basis station een signaal ontvangt van de opritverklikker zal een toon klinken waarvan het soort toon en volume is aan te passen. De oprit verklikker is mogelijk ook onopvallend te gebruiken omdat enkel een signaal klinkt uit het basis sation klinkt en niet uit de melder. Zo is de melder bijvoorbeeld weg te werken in een vogelhuisje zodat een persoon dit niet opvalt.

Mogelijke toepassingen oprit verklikker:
Een oprit verklikker hoeft niet enkel te worden gebruikt om u te waarschuwen wanneer iemand voor uw deur staat, maar kan natuurlijk voor zeer uiteenlopende toepassingen worden gebruikt. Zo kan de oprit verklikker gebruikt worden in een winkel of een signaal te geven bij binnenkomst van een klant of worden gebruikt als alarm vor een kamer waar geen onbevoegden mogen komen.

 

Opritverklikker kopen?:
U kunt een oprit verklikker nu online kopen via onderstaande link:

Opritverklikker