Op 12-01-2016 was Sitconsecurity.nl Nieuwegein bij EditieNL op RTL4 met een item over alternatieven voor Pepperspray. In het item komt de exponentiële toename in vraag naar pepperspray en alternatieven aan bod vanwege de recente incidenten waarbij vrouwen zijn belaagd. In Nederland is gewone pepperspray verboden, maar er zijn wel legale alternatieven te koop, zoals de verfspray in onze webshop.

pepperspray

 

Verfspray:
Een veel verkochte alternatief voor pepperspray is schuimspray of ook wel smurfenspray genoemd. Dit busje bevat rode of blauwe verf onder zeer hoge druk welke schuimt wanneer het een oppervlak raakt, zoals iemands gezicht. De verf is niet bijtend, maar het schrikeffect wat wordt gecreëerd geeft de mogelijkheid weg te komen van de belager en de Politie te waarschuwen. Verder is de verf is zeer moeilijk uitwasbaar waardoor een verdachte makkelijk herkenbaar blijft voor opsporingsinstanties.

Bekijk nu de productpagina van het: Pepperspray alternatief

Persoonlijke alarmen:
Buiten de verfspray zijn er ook geluidalarmen welke een zeer schel en hard geluid produceren waarmee een schrikeffect bij de belager kan worden opgewekt en omstanders kunnen worden gealarmeerd. Deze persoonlijke alarmen zijn in veel verschillende uitvoeringen, waarbij het aantal decibel van het alarm de belangrijkste eigenschap is. Bekijk onderstaand de productpagina´s van de 2 meest verkochte persoonlijke geluid alarmen.

Schrill Alarm 110 Decibel

Persoonlijk alarm + koord 100 Decibel

 

Bekijk hier het item op EditieNL: Pepperspray EditieNL RTL4