• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

5 populaire GPS trackers / volgsystemen uitgelicht

Om allerlei redenen is het prettig wanneer u een voertuig kunt volgen. Omdat er steeds meer GPS trackers en volgsystemen op de markt zijn is het echter lastig om de juiste variant te kiezen. Vaak weet men niet precies welke GPS tracker het best past. In dit artikel hebben wij daarom 5 populaire GPS trackers en volgsystemen samengevoegd. Zo ziet u precies wat er met deze GPS trackers mogelijk is en kunt u ze direct bestellen:

Deze GPS tracker werkt door middel van een sim-kaart. Wanneer u de positie van deze GPS tracker wilt weten stuurt u een berichtje naar de telefoon die aan de sim-kaart verbonden zit. Wanneer u de gegeven coördinaten via Google Maps opzoekt kunt u zien waar uw GPS tracker zich precies bevindt.

Bij deze GPS tracker worden GPS-locaties automatisch naar een internetpagina doorgestuurd. Op deze manier kunt u achteraf zien waar uw GPS tracker geweest is. U kunt deze GPS tracker aansluiten op een accu en op ieder moment posities opvragen.

Wanneer er beweging is worden de posities van deze GPS tracker automatisch doorgestuurd. Deze GPS tracker is door middel van een magneet op te plakken en beschikt over een accu die tot 2 weken werkt. Daarnaast is er een meeluisterfunctie in deze accu ingebouwd. U kunt simpelweg naar deze GPS tracker bellen om te horen wat er in de omgeving van de GPS tracker gezegd wordt.

Deze GPS tracker gaat tot 4 weken mee en is continu live te volgen via een internetpagina. Om deze GPS tracker te gebruiken heeft u geen abonnement voor software nodig, slechts aan het gebruik van de bijbehorende sim-kaart zijn telefoonkosten verbonden.

Wilt u een zeer professioneel volgsysteem gebruiken? In dat geval is dit systeem iets voor u. Bijzonder aan dit GPS volgsysteem is dat het ook door recherchebureaus gebruikt wordt. Dit heeft te maken met de betrouwbaarheid van het systeem en het feit dat er een compleet systeem wordt aangeleverd. Zo wordt er een speciale PDA meegeleverd en gaat het om twee GPS trackers, u kunt hiermee live meerdere voertuigen volgen.

Via Sitcon.nl bieden we tal van verschillende GPS trackers aan. U kunt hier een overzicht van alle GPS trackers bekijken.

GPS tracker of volgsysteem via Sitcon.nl bestellen

Wilt u een GPS tracker of volgsysteem bij Sitcon.nl bestellen en weet u niet precies welke bij u past? Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen