Iemand bespioneren met een verborgen camera

Een verborgen camera plaatst u niet zomaar! U wilt opnames maken wanneer u de situatie niet vertrouwt. U wilt weten hoe het zit! Dit kan te maken hebben met spullen die binnen uw bedrijf verdwijnen of als u uw thuissituatie om wat voor reden dan ook in de gaten wilt houden. Soms kan dit met een zichtbare camera, in andere gevallen is een verborgen camera gewenst. Bij een verborgen camera is het belangrijk dat de beelden scherp genoeg zijn om te zien wat er gebeurt. Om er zeker van te zijn dat uw verborgen camera het lang genoeg doet is daarnaast ook de batterijduur van belang en heeft u voldoende opslagcapaciteit nodig. Wilt u direct meekijken? Dan moet u een verborgen camera met het internet verbinden of kijkt u direct via een AV kabel mee. Echter is het zeker bij een verborgen camera niet altijd even gemakkelijk om dit te doen! In verband met de bekabeling en het grotere formaat van deze systemen zal uw camera namelijk extra opvallen. Vaak wordt er daarom gekozen voor een camera die beelden op een SD kaart plaatst, soms gaat men voor een verborgen camera waarmee u de beelden via WiFi volgt. Opnames die op een SD kaart worden opgeslagen kunnen achteraf via de computer, tablet of smartphone worden bekeken. Kies uit verschillende soorten verborgen camera’s:

  • Verborgen camera met SD kaart om achteraf te bekijken

De meeste camera’s worden ingebouwd in een object waarvan het niet verwacht wordt. Denk aan een wekkerradio, rookmelder of adapter. Zoekt u een verborgen camera die opnames maakt van hoogwaardige kwaliteit en tot 700 uur stand-by blijft via een ingebouwde accu? Kies dan voor een black box camera. Aan het zwarte kastje is niet te zien dat het om een camera gaat. Deze verborgen camera neemt ook geluid op en kan tot 10 uur achterelkaar filmen. U kunt de beelden achteraf bekijken via een SD kaart, daar worden uw opnames opgeslagen.

  • Verborgen camera live volgen en achteraf kijken via SD kaart

Kiest u liever voor een oplossing waarmee u beelden ook live kunt volgen? Dan kunt u kiezen voor onder andere een tafelklok, adapter en wekkerradio. Ook hebben wij een black box camera waarmee dit mogelijk is! Ideaal wanneer u een verborgen camera nodig heeft waarmee u professionele opnames wilt maken. U kunt de beelden zelfs via uw smartphone volgen en door middel van een notificatiesysteem kunt u direct kijken wanneer er beweging geconstateerd wordt! Wilt u een verborgen camera zelf inbouwen? Dan kan dat ook! Bijvoorbeeld deze pinhole camera set is daar zeer geschikt voor. Het systeem slaat de beelden op een SD kaart op en kunt u op ieder moment via uw smartphone volgen. Door ons enorme assortiment zijn er als het om verborgen camera’s gaat allerlei mogelijkheden. Via deze link vindt u alle verborgen camera’s die u bij ons kunt kopen.

Verborgen camera bij Sitcon.nl kopen

Weet u nog steeds niet welke verborgen camera u nodig heeft? Bekijk dan onze keuzehulp. Alle varianten worden daar vergeleken, zo wordt het kiezen van een verborgen camera een stuk eenvoudiger. Wilt u persoonlijk met ons in contact komen? Bereik ons dan telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of [email protected].

 

 

 

Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen