• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Spy software: beschikbaar voor computer, tablet en mobiele gsm telefoons

Spy software is zowel voor de computer, tablets als mobiele gsm telefoon verkrijgbaar en ook voor particulieren te koop. Spionage software dient geïnstalleerd te worden op de computer, tablet (zoals iPad) of gsm telefoon waar je de informatie van wilt verzamelen. Er zijn veel verschillende soorten spy software te koop met uiteenlopende functies. Het belangrijkste verschil tussen de verschillende spy software versies is de mogelijkheid tot het doorsturen van de verzamelde informatie via bv e-mail of een website. Sommige versies ondersteunen dit namelijk niet waardoor u elke keer wanneer u de verzamelde informatie wilt bekijken opnieuw toegang tot de telefoon / tablet of computer dient te hebben.

spy software

Spy sofware computer:
Spy software voor de computer is er er zowel in een programma vorm die op de computer dient te worden geïnstalleerd als in een product. De software versie's hebben meer mogelijkheden tot registratie en bijvoorbeeld de mogelijkheid om screenshots van het scherm te maken en de verzamelde informatie onopvallend naar een ingesteld e-mail adres te zenden. Hardware versies hebben de naam keylogger en deze spy apparaten worden fysiek tussen het toetsenbord en de computer geplaatst. Hoewel hier de computer dus niet voor hoeft te worden aangezet, hebben de keyloggers als nadeel dat deze enkel de gemaakte toetsaanslagen registreren. Het is bij zowel de keyloggers als de spy software niet mogelijk dit te installeren op een computer waar je iet tenminste eenmaal toegang tot hebt.  

 

Recent is een nieuw soort spy software voor de computer gelanceerd waar buiten bovenstaande spy mogelijkheden het tevens mogelijk is gesproken chat gesprekken zoals Skype op te nemen. Ook is het mogelijk om de geluiden in de omgeving van de computer op te nemen. De spy software zal dan wanneer er geluid is beginnen met opnemen.

 

Bekijk hier de meest populaire: Spy software


Spy software Tablets
Sinds kort is er tevens keylogger sofwtare beschikbaar voor tablets zoals de iPad, iPad mini of Android Tablet. Doordat steeds meer mensen een tablet gebruiken in plaats van een computer is het installeren van spy software op een tablet op dit moment vaak waardevoller dan het installeren van keylogger sofwtare op een computer. Alle gebruikte Apps, bezochte websites en dergelijjke zullen door de spy sofwtare worden onderschept en zijn vervolgens te bekijken op een bepaalde website waar een persoonlijke account is aangemaakt.

Bekijk hier alle: Tablet spy software

 

Spy software mobiele gsm telefoons:
Buiten op computers kan ook op mobiele gsm telefoons spy software worden geïnstalleerd. Om deze spy software te installeren is het noodzakelijk de telefoon tenminste 24 uur in bezit te hebben. U levert de mobiele telefoon dan bij een installatie punt in waar de spy software op de mobiele telefoon wordt geïnstalleerd en ingesteld. Nadat de spy software op de gsm telefoon is geïnstalleerd is het mogelijk inzicht te krijgen in wie er belt en gebeld wordt, welke sms berichten en e-mails worden verstuurd en ontvangen en waar de gsm telefoon is aan de hand van de interne GPS ontvanger. Het is op deze manier dus mogelijk de gsm telefoon met spy software als GPS tracking systeem te gebruiken. Wel dient er rekening mee te worden gehouden dat er binnen gebouwen geen GPS signaal aanwezig is.

Lees hier meer over: GSM spy software

 

Voor een compleet overzicht van spy producten kijk je op de Online spyshop

spyshop

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen