• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Top 3 keyloggers in 2020

Het gebruik van een keylogger

Is het gebruik van een keylogger legaal en waar moet u rekening mee houden? U mag deze spyware gebruiken om werknemers in de gaten te houden, maar alleen op locaties waar dit wettelijk is toegestaan. Het is een illegaal om persoonsgegevens en financiële informatie te achterhalen.

Als werkgever of binnen de privésferen mag u dus gebruik maken van een keylogger. Houd hierbij wel het doel goed voor ogen. Ook is het belangrijk dat de nietsvermoedende gebruiker geen hinder heeft van de keylogger. Anders is de kans groot dat spyware snel achterhaald wordt. Bekijk hieronder de drie beste keyloggers.

1.Toetsaanslagen safe - PS2

Een van de bestverkochte keyloggers van 2020. De toetsaanslagen safe registreert alle toetsaanslagen van een computer. Het is bij dit model niet mogelijk om toetsaanslagen op een tablet of smartphone te registreren. Dit maakt toetsaanslagensafe vooral geschikt voor (zakelijk) professioneel gebruik. De spyware is compatibel met Windows. U ziet wat er allemaal op een bepaalde computer is ingetypt. Hierbij is het mogelijk om de toetsaanslagen over een langere periode te registreren.

2. Onderzoek software stick – Pro

Ook weer een professionele manier om toetsaanslagen te achterhalen. De onderzoek software stick (Pro) registreert niet alleen toetsaanslagen maar neemt ook audio op. Hierdoor is het mogelijk om Skype gesprekken, WhatsApp gesprekken of andere gesprekken af te luisteren. Deze spyware kan ook screenshots maken zodat duidelijk is wat er op het scherm zichtbaar was. Werkt met Windows en verstuurt een rapportage per e-mail. Niet alleen geschikt voor het achterhalen van computergedrag van werknemers maar ook van de partner of kinderen.

3. VGA / HDMI Monitor Screenshot Logger

Het registreren van toetsaanslagen is onmisbaarder, maar soms is er meer nodig. Bijvoorbeeld meekijken wat er op het scherm gebeurt. Dit kan niet middels een video maar wel via screenshots. Deze monitor screenshot logger maakt met regelmaat een foto (screenshot) van het scherm. Deze screenshots worden opgeslagen en zijn later uit te lezen. Ook achterhaalt u bezochte websites en andere activiteiten op de computer. Hierbij hoeft u de monitorlogger alleen maar om te schakelen naar de flash drive modus. De computer herkent dit als een externe harde schijf en toont de inhoud hiervan.

Het installeren van een keylogger

Een keylogger werkt alleen wanneer deze is aangesloten op de desbetreffende computer. Het is dus nodig om toegang te krijgen tot het apparaat. Sommige keyloggers maken gebruik van een HDMI of VGA uitgang. Anderen werken middels een USB-stick. Het is even bekijken welke keylogger het beste bij de situatie past.

Een USB-stick is handig in gebruik en past op elk apparaat (computer of laptop). Nadeel hiervan is dat deze wel onopvallend in de computer moet worden gestoken, het liefst aan de achterkant. Een keylogger met HDMI/ VGA is een stuk onopvallende weg te werken.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 265 beoordelingen