• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Top 3 persoonlijke alarmen voor 2021

De werking van een persoonlijk alarm

Hoe werkt een persoonlijk alarm en waarom is dit item voor sommigen onmisbaarder? Een persoonlijk alarm werkt op verschillende manieren. Zo heb je het trackingsysteem, dat lokalisatie van een persoon mogelijk maakt. Een gps tracker is vanaf een computer, smartphone of via sms benaderbaar. Zo is direct duidelijk waar de persoon in kwestie zich bevindt.

Een SOS-knop is bedoeld ingeval van nood. Een vooraf geprogrammeerd nummer wordt gebeld bij indrukken van de SOS.

Een persoonlijk alarm kan ook voorzien zijn van een sirene. Bij activatie van het alarm klinkt er een sirene van wel 100 dB (of meer). Dit schrikt belagers af.

Persoonlijk alarm met sirene

Een van de best verkochte persoonlijke alarmen is die de persoonlijk alarm met sirene. Het alarm is voorzien van een koord en een led lichtje. Dit maakt het apparaatje zeer gebruiksvriendelijk. De 9 volt knoopcelbatterij gaat gedurende lange tijd mee. Bij activatie klinkt er een alarm van maar liefst 130 dB. Het is bedoeld om belagers af te schrikken maar mag nooit ter vermaak bij iemand tegen het oor worden gebruikt. Dit kan namelijk gehoorschade opleveren.

Persoonlijk alarm met clip

Het is natuurlijk ook mogelijk om een persoonlijk alarm middels een draagclip aan de broekriem, een tas of jas te bevestigen. Dit kan met het persoonlijk alarm clip met een sirene van 100 dB. Is net als voorgaand model voorzien van een ledlampje, handig in het donker. Bijvoorbeeld tijdens het openen van de voordeur. Dit alarm heeft verder dezelfde specificaties en voordelen als voorgaand model.

Gps tracker mini

Ook een goed persoonlijk alarm dat in 2020 erg populair is: de mini gps tracker. Dit kleine apparaatje werkt middels gps locatie (navigatie). Bekijk live gps posities of historische posities. Er is een meeluisterfunctie en een tweeweg audiofunctie aanwezig. Zo is het mogelijk om te communiceren met de persoon die dit apparaat bij zich draagt.

Het voordeel van de mini gps tracker is dat deze is uitgerust met een SOS-knop. In geval van nood kan de persoon de SOS indrukken. Het apparaat belt dan naar een vooraf ingesteld telefoonnummer. Het is mogelijk om tot drie noodnummers vooraf te programmeren.

Het voordeel van een persoonlijk alarm

Een persoonlijk alarm is onmisbaar voor ouderen of kinderen. Deze kunnen veilig naar buiten, een wandeling maken of met anderen in contact komen. Het persoonlijk alarm is ook aan te raden voor alleenstaande ouderen of mensen die hulpbehoevend zijn. Denk hierbij aan mensen met een lichamelijke ziekte maar ook mensen met een beperking.

Het persoonlijk alarm is eenvoudig in gebruik. Dit maakt het geschikt voor alle bevolkingsgroepen in verschillende leeftijdscategorieën. De ideale oplossing om uzelf of anderen te beschermen tegen belagers of gevaar van buitenaf.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 293 beoordelingen