Voor het herstellen van dat ene belangrijke SMS bericht hoeft geen team forensische experts meer in te worden geschakeld. U kunt dit gewoon zelf thuis doen met een van onze sms recovery producten. De huidige verwijderde sms herstellers richten niet zich niet meer enkel op de simkaart, maar kunnen ook uw iPhone, Android toestel of zelfs Blackberry afspeuren naar alle verwijderde sms berichten en overige verwijderde gegevens.

 

 

Voordat u besluit een product te kopen die verwijderde sms berichten kan herstellen is het belangrijk wat zaken na te gaan, zodat u er zeker van bent dat u ook daadwerkelijk verwijderde gegevens van de gsm telefoon kunt achterhalen. Hieronder hebben we enkele situatie's weergegeven die u helpen een keuze te maken met het kiezen van een voor uw telefoon meest geschikte verwijderde sms recovery apparaat.

 

1. Worden de sms berichten op de simkaart opgeslagen? 
Dit kunt u zelf makkelijk nagaan door de simkaart van de telefoon waarvan u de verwijderde sms berichten wilt bekijken in een andere mobiele telefoon te doen. U selecteert vervolgens bij de instellingen van de telefoon het simkaart geheugen en kunt zo bekijken of er (niet verwijderde) informatie op de simkaart staat. Wanneer u namelijk wel niet verwijderde sms berichten kunt bekijken zal het mogelijk zijn met een Simkaart lezer ook de verwijderde sms berichten te herstellen. Deze simkaart lezers kunnen namelijk de simkaart scannen en de verwijderde smsjes weer leesbaar maken. Bij sommige simkaart lezers is het mogelijk tot zo'n 15 sms berichten te herstellen en bij andere kan wel tot 25 verwijderde sms berichten worden achterhaald.


2.De sms berichten worden op het telefoongeheugen opgeslagen?
Wanneer u geen enkele informatie ziet op de simkaart als u die in een andere gsm telefoon stopt en het sim geheugen bekijkt wijst dit er vaak op dat de sms berichten niet op de simkaart, maar op het geheugen van de mobiele telefoon worden opgeslagen. Het herstellen van deze verwijderde sms berichten is helaas niet op elke telefoon mogelijk. Dit komt omdat niet de simkaart, maar de gsm telefoon in zijn geheel moet worden gescand. Er zijn in grote lijnen de volgende verschillende gsm telefoon OS besturingssystemen: Iphone, Android, Symbian, Blackberry en Windows Mobile. Er zijn enkel verwijderde sms herstellers op de markt voor de iPhone, de iPhone recovery stick, voor de Blackberry de Blackberry recovery stick en voor de gsm telefoons die draaien op Android is er de Phone Recovery Stick

Voor de gsm telefoons van Blackberry en Windows mobile die geen sms berichten op een simkaart opslaan heeft u dus geen mogelijkheid achteraf verwijderde sms berichten te lezen. De enige mogelijk is het installeren van sofware op deze telefoons die vanaf dat moment alle activiteiten in kopie doorstuurt. Lees hierover meer: http://www.spyphoneshop.nl


Nieuwe productlijn aan het assortiment toegevoegd:

Sitcon BV is de officiële reseller in Nederland en België van Pareben Technology die zich met de Paraben Sticks op de consumentenmarkt richten. De forensische sofware sticks onderscheiden zich in mogelijkheden en gebruiksgemak van concurrerende sim recovery producten en worden continue verbeterd.

 

Bekijk nu het complete assortiment op www.spywebshop.nl