• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

SMS berichten van een Iphone downloaden met de iPhone Recovery Stick

Voor het downloaden van verwijderde SMS berichten van een simkaart is al enige tijd een simkaart lezer op de markt die verwijderde sms berichten en andere informatie van een simkaart kan downloaden. Helaas werken deze simkaartlezers niet op een iPhone of kunnen hier maar zeer beperkte gegevens vanaf herstellen. De nieuwe iPhone Recovery Stick van Paraben products kan niet alleen de verwijderde sms berichten van een iPhone halen, maar veel meer.

De iPhone Recovery Stick of ook wel iPhone Sp Stick genoemd is een usb stick met bepaalde forensische software speciaal gemaakt om huidige en verwidjerde informatie van een iPhone te achterhalen. De software scant de iPhone en haalt op de manier de onderstaande informatie naar boven:

- Download (verwijderde) SMS berichten en oproepinfo
- Herstel verwijderde contacten en Calender items
- Bekijk foto's en andere multimedia
- Krijg toegang tot Google Maps historie a.h.v. ingevoerde locatie's
- Lees notitie's, voice memo's, multimedia bestanden en dynamische tekst
- De herstelde data wordt gescand met 20 minuten per GB gegevens
- De data kan naar een computer / USB stick worden gekopieerd.

 

Update software:
Sinds kort wordt ook het laatste IOS van Apple ondersteund. Hiermee bewijst Paraben Terchnology vooruit te lopen op conrurrenten door slechts 3 weken naar introductie van de laatste IOS al de software te hebben aangepast zodat het recovery product gewoon kan blijven werken. Het is mogelijk de recoevery stick gratis te updaten. U klikt hiervoor rechtboven in het menu en selecteert 'Look for updates' 


Hoe gaat het in zijn werk?

1.
U plaats de Iphone Receovery usb stick in de computer en sluit tegelijkertijd de iPhone aan waarvan u de informatie af wilt halen.

2.
De forensische software op de iPhone Spy Stick zal de iPhone scannen inclusief de verborgen mappen en mappen die worden gebruikt om verwijderde sms berichten en overige informatie op te slaan.

3.
De scan zal enige tijd in beslag nemen wat afhankelijk is van de hoeveelheid gegevens op de iPhone. De iPhone Receovery Stick scant 1GB data in ongeveer 20 minuten.

4.
De resultaten van de forensiche scan zullen overzichtelijk per onderwerp worden weergegeven. U kunt deze gegevens eventueel opslaan om op een later tijdstip of andere computer de data beter te bestuderen en kunt het eventueel ook exporteren naar Excell.

Voor een visuele uitleg van de iPhone Recovery Stick kunt u onderstaand filmpje bekijken:


De iPhone Recovery Stick kopen kan hier:  

iPhone Recovery Stick


Bekijk hier ons complete assortiment: Spyware

 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 269 beoordelingen