• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Waar kan ik het beste bewakingscamera´s plaatsen?

CAMERA RICHTEN OP WAARDEVOLLE VOORWERPEN

In een winkel, bedrijfsruimte of woning is het niet eenvoudig om het geheel in beeld te brengen. In dat geval dient u te kiezen voor voorwerpen die het meest waardevol zijn. Als er sprake van diefstal is, kunt u aannemen dat waardevolle goederen als eerst worden weggenomen. Daarnaast schrikt het af om waardevolle voorwerpen weg te nemen als er bewakingscamera´s op gericht staan. Voorkomen is beter dan genezen!

DENK NA OVER LOOPROUTES

Door looproutes in beeld te brengen, kunt u voor langere tijd een dader volgen en is het mogelijk om een profiel op te stellen. Daarnaast vergroot u de kans dat een dader voldoende in beeld wordt gebracht. Looproutes zijn in ieder gebouw anders. Plaats tevens camera´s rondom de in- en uitgangen of zwakke plekken van een gebouw. Ook kunt u overwegen om buiten camera´s op te hangen. Zo kunt u bewijsmateriaal verzamelen als een inbraak mislukt is.

WAAR KAN IK OPNAMEAPPARATUUR PLAATSEN EN HOE KAN IK BEELDEN VEILIGSTELLEN?

Wanneer u kiest voor bewakingscamera´s, is het belangrijk om bewijsmateriaal op de juiste manier veilig te stellen als er iets gebeurd is. Gelukkig zijn er voor de meeste systemen meerdere methodes beschikbaar om beelden op te slaan. U kunt bij de meeste sets opslaan via een SD-kaart, door middel van een harde schijf op een recorder en door middel van cloudopslag. Ook als uw apparatuur wordt meegenomen kunnen uw beelden veilig worden gesteld, dat gebeurt door middel van cloudopslag. De meeste systemen nemen bij beweging op en zullen de beelden vervolgens opslaan. Omdat cloudopslag vrij goedkoop is, hoeft u er niet bang voor te zijn dat opslagruimte vol raakt. Is dit wel het geval? Laat uw opslagruimte in dat geval automatisch overschrijven. Meestal worden beelden één of twee weken bewaard en daarna automatisch verwijderd. Houd er rekening mee dat de meeste systemen uitsluitend opnemen als er beweging is, hiermee kunt u opslagruimte besparen en is het aantal opnames minimaal. Zeker wanneer u uw bewakingscamera´s binnen gebruikt. Richt u uw bewakingscamera op een locatie waar frequent beweging is? Dan zal er continu opgenomen worden en heeft u extra schijfruimte nodig. Wilt u live meekijken en zijn opnames niet nodig? Dan hoeft u geen rekening te houden met extra schijfruimte

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen