• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Welke recorder heb ik voor mijn bewakingscamera´s nodig?

Wanneer u een recorder voor uw bewakingscamera´s zoekt, ontdekt u dat er twee verschillende soorten zijn. DVR en NVR. Hier ontdekt u welke recorder u nodig heeft en welke verschillen er tussen de recorders bestaan. Door middel van beide systemen is het mogelijk om stroom en informatie via dezelfde kabel te vervoeren. Op deze manier heeft u slechts één kabel vanaf uw bewakingscamera´s naar het opnameapparaat nodig. 

Verschil tussen DVR en NVR recorders

NVR staat voor Netwerk Video Recorder en wordt gebruikt voor camera's met een UTP-kabel aansluiting. DVR staat voor Digitale Video Recorder en wordt gebruikt voor camera´s met een BNC of Tulp video aansluiting. 

Recorders die u bij Sitcon.nl kunt bestellen

Bij Sitcon.nl is het mogelijk producten los of als set te bestellen. Wilt u een losse recorder bestellen? Dan kunt u terecht voor onder andere de volgende modellen:

Deze HD-recorder is ideaal voor een CCTV beveiligingscamera. Standaard kan er 1000 GB aan materiaal op het systeem worden opgeslagen. Dit betekent dat er twee weken lang met vier camera´s kan worden opgenomen. U kunt dit systeem tevens aansluiten op een WiFi-netwerk, op deze manier kunnen de beelden worden bekeken via het internet. Wilt u de beelden direct laten zien via een monitor? Sluit deze in dat geval aan door middel van een VGA-kabel.

Door middel van deze 4K Ultra HD-recorder kan er worden opgenomen in de hoogste beeldkwaliteit. Deze HD-recorder is op een eenvoudige manier te installeren en neemt automatisch op wanneer er bewegende beelden worden waargenomen. Op deze HD-recorder kan tot 4 TB worden opgeslagen, dat is goed genoeg om tot vier weken in de hoogste kwaliteit op te nemen. Als er beweging is kan er een melding naar uw smartphone worden gestuurd, daarnaast worden er snapshots van bewegende beelden gemaakt en kunt u deze naar uw Dropbox-account laten versturen. Zo zijn de beelden veiliggesteld, ook wanneer uw apparatuur kapot is of wordt meegenomen. Door middel van Powerline adapters kan er zowel stroom als informatie via de bekabeling worden verstuurd, als het systeem via dezelfde meterkast is verbonden levert dit geen problemen op.

Door middel van een recorder kunt u het signaal van uw digitale bewakingscamera opvangen. U kunt opnemen door middel van een SD-kaart en er kan tussen de bewakingscamera´s en het opnameapparaat een afstand tot 50 meter behaald worden. Dit is afhankelijk van de obstakels en muren tussen uw bewakingscamera´s en het opnameapparaat. Op deze recorder kunnen tot vier bewakingscamera´s worden aangesloten, met een capaciteit van 1 GB kan er met de volledige capaciteit aan camera´s ongeveer vier uur gefilmd worden. Klik hier om alle recorders te bekijken.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen