De nieuwe range Wi-Fi & IP Spy camera´s van Lawmate zijn de laatste generatie spy camera´s. Met deze spycams is het mogelijk direct via een smartphone de beelden te zien. Zo wordt het bij handheld spycams makkelijker om de camera in de juiste hoek te richten en bij ingebouwde camera´s is op deze manier het op afstand meekijken mogelijk.

Wi-Fi spy camera´s Lawmate:
De handheld spycams van Lawmate worden allemaal vervangen door een versie met Wi-Fi functie. De spycam zal dan een eigen Wi-Fi netwerk aanmaken, waarmee via de APP met de gebruikersnaam en wachtwoord is in te loggen. Het beeld kan vervolgens direct worden weergegeven in de APP, de opgenomen beelden kunnen worden gedownload en de instellingen kunnen worden aangepast. Vooral de mogelijkheid om op deze manier de camera ten allen tijde te kunnen richten in de juiste hoek geeft een erg groot voordeel ten opzichte van conventionele spycams.

Enkele voorbeelden van de Wi-Fi spycams van Lawmate zijn:

Wi-Fi spycam keychain

Wi-Fi spycam iPhone hoesje

Wi-Fi knoopcamera set


 wifi camera lawmate


IP spy camera´s Lawmate:
De spycams van Lawmate welke ingebouwd zijn in een gebruiksvoorwerp, zoals een klok, adapter of telefoonoplader worden allemaal vervangen door een versie met IP & Wi-Fi. Het is mogelijk rechtstreeks via het eigen Wi-Fi netwerk van de camera verbinding te maken via de APP. Wanneer u toegang heeft tot het Wi-Fi netwerk op de locatie waar de camera wordt geplaatst kunt u dit instellen in de camera zodat deze verbinding kan maken met het internet. Het is dan mogelijk vanaf een andere locatie direct het beeld te zien, opgenomen beelden te downloaden en de instellingen aan te passen.

Enkele voorbeelden van de IP spycams van Lawmate zijn:

IP spycam adapter

IP spycam iPhone / Samsung lader


IP Blackbox camera


IP camera lawmateBekijk hier alle Lawmate camera´s