• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Woning of bedrijf beveiligen met een alarmsysteem: wat kost het?

Een goed en betrouwbaar alarmsysteem bewaakt uw eigendommen, zowel in uw woning als bedrijf. Een alarmsysteem is een elektronisch systeem waarmee u de kans op inbrekers en financiële schade verkleint. Er zijn verschillende alarmsystemen op de markt, van draadloos systeem tot stand alone of persoonlijk alarm. We helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Stand alone alarm

Een stand alone alarm is het meest eenvoudige alarmsysteem en geschikt voor de woning, garage of kantoorruimte. De draadloze sirene voor ramen en deuren kent een installatie zonder snoeren. Bij het openen van een raam of deur klinkt er een alarm van 120 decibel. Het alarmsysteem wordt in- en uitgeschakeld door middel van de bijgeleverde afstandsbediening.

Ook een bewegingsmelder met sirene is een effectief afschrikmiddel tegen inbrekers. Bij het detecteren van beweging klinkt er een sterke sirene, uit te zetten door middel van de afstandsbediening.

Voor het beveiligen van de vakantiewoning, boot of garage is er de GSM alarm camera. Deze schakelt u in door een bericht te verzenden naar de simkaart in het alarm. Wanneer er iets beweegt maakt de camera één tot twee foto's en stuurt deze naar uw e-mailadres.

Er zijn verschillende soorten stand alone alarmen verkrijgbaar. Geschikt voor kleine ruimtes, voertuigen of vakantiewoningen.

Professioneel draadloos alarmsysteem

Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligen? Dan voldoet een draadloos alarmsysteem aan al uw eisen. Het Premier Elite alarmsysteem wordt door een professionele installateur geplaatst. Dit alarmsysteem beschikt over een VEB beveiligingscertificaat. Hiermee voldoet deze alarminstallatie aan de vastgestelde beveiligingsklasse volgens de VRKI. Dit kan bijvoorbeeld schelen in uw verzekeringspremie.

Het Premium Elite alarmsysteem bestaat uit een inbraakcentrale met vier zones on-board, lcd keypad, drie magneetcontacten en drie detectoren. Daarnaast ontvangt u een IB Module voor het versturen van meldingen naar een alarmcentrale. Het onderhoudscontract en meldkamer abonnement sluit u apart af. Dit is het meest professionele en betrouwbare alarmsysteem voor woningen en bedrijven dat u hier kunt verkrijgen.

Wilt u een alarmsysteem dat gemakkelijk zelf te installeren is? Het draadloze alarmsysteem Premium is op iedere locatie te gebruiken. Het alarmsysteem werkt op een simkaart of vaste telefoonlijn en is daardoor de meest praktische keuze. Het systeem bedient u via het basisstation, de afstandsbediening of met een sms. Afhankelijk van uw behoefte wordt dit alarmsysteem met extra draadloze melders geleverd.

Alarmsysteem zelf installeren

Alle alarmsystemen worden geleverd met een duidelijke Nederlandstalige handleiding. Hiermee is het betrekkelijk eenvoudig om het systeem zelf te installeren. Volg de gebruiksaanwijzing goed op, zo weet u zeker dat het systeem optimaal werkt.

Het is bij het alarmsysteem belangrijk om gebruik te maken van WiFi, een simkaart of vaste telefoonlijn. Dit is nodig om het systeem te bedienen, zones in te stellen of het alarm uit te schakelen en voor het doorgeven van meldingen. Daarnaast kunt u vaak gebruikmaken van een app (Android of IOS). Begin vandaag nog en bewaak uw woning, bedrijf en eigendommen met een professioneel alarmsysteem.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 201 beoordelingen