GPS tracker - OBD connector

€ 119,95
  € 99,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

030-6303631

Kenmerken: GPS tracker - OBD connector

ConformiteitCE
Oplossingen voor:Tracken auto
Werking GPS trackerReal-time Internet (APP)
MagneetbevestigingNee
Batterijduur gebruikN.v.t.
SOS paniek knopNee
Voice monitor functieNee
Lengte mm52
Breedte mm28
Hoogte mm57
Gewicht80 gram
SKU7557

Deze GPS tracker met OBD connector is een plug & play tracker die door een ieder makkelijk op de ODB2 connector van de boordcomputer van een auto worden aangesloten en zal hiervan stroom gebruiken om te werken en om de interne batterij op te laden. De ODB tracker is al door ons ingesteld en wordt geleverd met een data simkaart - EU. Hierdoor is de tracker plug & play en hoeft u enkel in te loggen met de in de handleiding vermelde gebruikersnaam en wachtwoord. Dit is mogelijk via een computer, smartphone of tablet, zoals dus een Android, iPhone, iPad of andere tablet die verbinding heeft met het internet.

Live GPS posities bekijken - OBD2 GPS tracker:
U plaatst de OBD gps tracker in uw auto en wanneer deze gaat rijden ziet u direct op de internetpagina de beweging. Wanneer uw auto dus van Amsterdam naar Antwerpen rijdt kunt u real-time zien hoe snel en via welke route wordt gereden. Dit wordt grafisch op een landkaart weergegeven met het Live GPS Tracking system afgebeeld als auto.

Historie GPS posities bekijken - OBD2 GPS tracker:
Buiten het Real-time volgens van de OBD2 GPS tracker is het ook mogelijk om precies te zien waar het GPS tracking system in een bepaalde periode is geweest. U kunt per 24 uur alle posities van de OBD2 GPS tracker op de kaart zien en dit zelfs als animatie laten afspelen. Dit houdt in dat er een pijl over de landkaart beweegt waar de GPS tracker op dat tijdstip was. Natuurlijk kunt u het ook per positie bekijken en zien waar en hoelang de OBD tracker heeft stilgestaan.

OBD connector aansluiting:
Doordat bij de GPS tracker gebruikt wordt gemaakt van de OBD connector die bij 99,9% van de personenauto's direct onder het dashboard zit heeft u geen moeilijkheden met inbouwden en tevens geen last van een bepaald batterijduur, omdat de tracker stroom van de auto accu gebruikt. Op deze manier is dus langdurige tracking mogelijk en de OBD2 GPS tracker tevens geschikt als diefstal beveiliging.

Geleverd incl. data sim met 1 maand onbeperkt gebruik:
De gps tracker wordt als u deze online besteld volledig ingesteld en voorzien van een Data sim met 1 maand onbeperkt data. Vervolgens kunt u per 3,6 of 12 maanden het data tegoed verlengen. Het is bij deze GPS tracker ook mogelijk een eigen simkaart te plaatsen zoals beschreven in de handleiding of hiervoor langs te komen in één van onze winkels. Wanneer u geen simkaart meegeleverd wilt kunt u dit telefonisch of bij de bestelling aangeven.

Kosten licentie server GPS tracker:
De gps tracker wordt geleverd met 1 jaar server licentie. U kunt hiermee zowel van de website als APP gebruik maken. Na het jaar kunt u deze eventueel verlengen voor een bedrag van € 50,00 per jaar.

Eigenschappen OBD2 GPS tracker:
- Plug & Play
- J1962 OBDII Connector interface
- 2G GSM module
- Tracker is dus in alle landen te gebruiken
- A-GPS met 50 kanaals ontvanger
- 2,5 Meter nauwkeurigheid bij goed GPS ontvangst
- 52 x 28 x 57 mm
- 80 gram

Inhoud verpakking:
- OBD2 GPS tracker
- Handleiding

Let op:Vanwege de specifieke aard van het product worden in gebruik genomen producten niet retour genomen.

Vragen:GPS tracker - OBD connector

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Accessoires : GPS tracker - OBD connector

Alternatieven : GPS tracker - OBD connector

Nu bestellen:

GPS tracker - OBD connector

GPS tracker - OBD connector